- 2 endiiviä- pinaattia- siskonmakkaroita - Hasselpähkinä-pussi - Piltti mustikka-vadelmasosepurkki - 1 päärynä - piparipaketti - paahtoleipää
Vihreän keittiön reseptit:
Siskonmakkaraleivät
4 viipaletta vuokaleipää 2 siskonmakkaraa 3 basilikan lehteä
Leikkaa vuokaleivästä muotilla pyöreitä kiekkoja ja paista pannulla rapeaksi. Keitä siskonmakkarapallot vedessä. Laita makkarapallo ja basilikanlehti hammastikkuun ja viimeksi leipäkiekkoon coctailpalan muotoon.
Pinaatticappuccino
100 g pakastepinaattia 50 g sipulia 1 valkosipulin kynsi 2 dl kuohukermaa 1 dl maitoa (kasvislientä)
Freesaa sipulit ja pinaattimurska. Lisää maito ja kerma, keitä 10 min. Soseuta ja laita esille kahvikuppiin. Vaahdota pinnalle maitovaahtoa.
Paistetut endiivit
2 endiiviä
Poista endiivistä vihreät lehdet ja keitä suolavedessä kypsäksi. Puolita ja kuivaa huolellisesti.. Sivele pintaan oliiviöljyä ja paista parilapannulla. Lisäkkeeksi pinattikastiketta (kts. yllä oleva ohje).