Ilo oli loppua lyhyeen: Italia teki MM-kisojen ensimmäisen maalinsa 342 minuutin jälkeen – tuomaristo vei polvella tehdyn osuman videotarkistukseen

Täysin heittopussiksi jääkiekon MM-kisoissa osoittautunut Italia onnistui viimein rikkomaan maalittoman putkensa kuudennessa ottelussaan Norjaa vastaan. Italialaisten jännitykseksi osuma jouduttiin vielä tarkistamaan videolta.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Italia ehti pelata Slovakian MM-kisoissa 342 minuuttia ja kolme sekuntia ennen kuin Angelo Miceli tarjosi harvalukuiselle fanijoukolleen ensimmäisen riemun aiheen Norja-ottelun päätöserässä.

Juhlat olivat kuitenkin hiukan ennenaikaisia, sillä tuomaristo vei tilanteen tarkistettavaksi videotuomarille. Hidastus osoitti, että kiekko pomppasi maaliin Micelin polvesta. Potkuliikettä ei kuitenkaan näkynyt, joten 1-2-kavennusosuma hyväksyttiin.

Italian MM-turnaus on alkanut murskaavilla tappioilla. Joukkue on hävinnyt Sveitsille 0-9, Ruotsille 0-8, Latvialle 0-3, Venäjälle peräti 0-10 ja Tshekille 0-8.