Supernanny Suomi -jaksossa äidin masennus ja uniongelmat herättävät suurta huolta: "Joko nyt saan apua tai ajan kalliolta"

1:20

Supernanny Pia Penttala auttaa huolestuttavista uniongelmista kärsivää perhettä.

Supernanny Suomi -ohjelman toisessa jaksossa nähdään perheenäiti Mia28, ja hänen Ville-miehensä, 31. Pariskunta on kärsinyt vakavasta unettomuudesta viimeisen kahden vuoden ajan, sillä perheen Vilja-esikoisella on suuria vaikeuksia nukkumisen kanssa. Mia kertoo myös sairastuneensa synnytyksenjälkeiseen masennukseen.

– Olemme miettineet, että se vika on meissä. Tai minussa, Mia kertoo uniongelmista. 

Kyseessä ei ole ensimmäinen ensimmäinen kerta, kun Mia on yrittänyt saada apua uniongelmiin. Tilanne on hälyttävä, sillä Mialle on noussut masennuksen myötä myös itsetuhoisia ajatuksia. Apuprosessi on kuitenkin jäänyt kesken muun muassa koronapandemian vuoksi. 

– Oliko se kolmas ihminen, jolta minä pyysin apua. Soitin ja sanoin, että joko minä nyt saan apua tai ajan kalliolta. Siitä se lähti. Mutta kaikki jäi kesken, kun tuli pandemia, Mia kertoo.

Vaikea tilanne huolestuttaa luonnollisesti myös Villeä, joka herkistyy aiheesta puhuessaan.

– Olen tosi huolissani. Siitä on vain vaikea välillä puhua, Ville sanoo ja herkistyy kyyneliin.

Supernanny Suomi keskiviikkona klo 21 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla! Uusi kausi alkaa! Seuraava jakso nähdään ennakkoon MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja