Suosittu Napapiirin sankarit saa jatkoa – kuvaukset alkavat tänään

Menestyselokuva Napapiirin sankarit saa jatkoa neljän vuoden jälkeen.

Dome Karukosken ohjaama Napapiirin sankarit -elokuva kahmi Jussi-palkintoja ja oli vuoden 2010 katsotuin elokuva yli 300 000 katsojalla. Menestyselokuvalle on nyt luvassa jatkoa.

Dome Karukoskea ei tosin nähdä projektin kimpussa ohjaajana, vaan Napapiirin sankarit 2 -elokuvan ohjaa Teppo Airaksinen. Karukoski toimii jatko-osassa executive-tuottajana.

Uusi elokuva sijoittuu edeltäjänsä tavoin Lappiin, mutta tällä kertaa seikkailu tapahtuu talven sijasta hehkuvan ruskan väreissä.

Kuvaukset alkavat tänään maanantaina 25. elokuuta.

– On hienoa lähteä tekemään jatkoa yhteen viime vuosien suosituimmista kotimaisista elokuvista. Napapiirin sankareiden jatko-osaa on toivottu kovasti fanien keskuudessa jo pitkään ja nyt pystymme vastaamaan tähän huutoon, Airaksinen iloitsee.

Airaksisen edellinen pitkä elokuva oli Kulman pojat -komedia. Napapiirin sankarit 2 -elokuva kuvataan syksyllä Kolarissa, Kittilässä, Ylläksellä ja Helsingissä.  

Rooleissa nähdään muun muassa Jussi Vatanen, Pamela Tola, Miia Nuutila, Timo Lavikainen ja Kari Ketonen. Elokuva saa ensi-iltansa lokakuussa 2015.

Lue myös:

    Uusimmat