Suosikkijuontaja Arman Alizad täytti vuosia – kiitti onnitteluista suloisella lapsuuskuvalla

Arman Alizad täytti sunnuntaina 49 vuotta ja kiitti maanantaina saamistaan onnitteluista julkaisemalla suloisen lapsuuskuvan itsestään.

Suosikkijuontaja Arman Alizad vietti syntymäpäiväänsä sunnuntaina. Mittariin tuli 49 vuotta ja juontaja kiitteli maanantaina Facebookissa lukuisista onnitteluista julkaisemalla faniensa iloksi suloisen lapsuuskuvan itsestään. Kuvassa pikku-Arman on pukeutuneena partiopukuun.

– Kauheasti tuli eilen synttärionnitteluja! Kiitos teille kaikille niistä. Arman pikku partiolainen kuittaa, Alizad kirjoitti.


Alizad palkittiin vuonna 2014 Kultainen Venla -gaalassa parhaana televisioesiintyjänä ja hänen televisiosarjansa Arman ja viimeinen ristiretki parhaana reality-ohjelmana.

Venla-pystejä on jälleen jaossa perjantaina ja Alizad on tälläkin kertaa ehdolla parhaaksi televisioesiintyjäksi, kuten myös hänen ohjelmansa Arman Pohjantähden alla.

Alizad vahvisti joulukuussa MTV Uutisille seurustelevansa meikkitaiteilija Senay Cocon kanssa, mutta ei tahtonut kommentoida suhdetta sen tarkemmin.

Vuodenvaihteessa juontaja julkaisi kuitenkin yhteiskuvan Senayn kanssa ja hehkutti tuoretta onneaan.

– Sinä toit elämääni onnen, sinun rinnalla minulla on kunnia saada seistä, ja jos mitään saan toivoa, se on, että saan viettää kaikki minun tulevat päiväni sinun vierelläsi, juontaja kirjoitti Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat