Suosikkibloggaajat esittelevät: Kevään ihanimmat sisustuslöydöt!

Suositut sisustusbloggaajat paljastavat MTV.fi:lle kevään parhaat sisustuslöytönsä. Tutustu bloggaajien valintoihin ja ota vinkit talteen!

Toukokuussa viimeistään on aika laittaa koti kesää varten kuntoon. Uutta ilmettä saa loihdittua niin tekstiileillä, huonekaluilla kuin kukillakin. Katso, miten suosikkibloggaajat ovat uudistaneet kotiaan kevään kunniaksi. Mukaan mahtuu niin designia kuin kirpputorilöytöjäkin.  

Kirsi Gullichsenin Morris-pöytä

”Kotimme tyyli on moderni ja pelkistetty. Väreinä luotan ympäri vuoden valkoiseen, harmaaseen ja mustaan, mutta kevään tullen on mukavaa tuoda kotiin värejä. Etsimme olohuoneeseen uutta sohvapöytää, ja ihastuin Kirsi Gullichsenin Morris-pöytään.  

Epäsymmetrisistä pöydistä on helppoa rakentaa yksilöllinen kokonaisuus, sillä pöytälevyn muoto on valittavissa viidestä vaihtoehdosta ja koosta. Meille tuli kaksi pöytää, joista toinen on ajaton mattavalkoinen. Kaveriksi sille päädyin itselleni varsin yllättävään valintaan, sillä meille kotiutui kiiltävä pinkki ihanuus.

Jalat ovat tammea, joka tekee kokonaisuudesta varsin klassisen näköisen. ”

Vanha arkku

"Minun keväinen sisustuslöytöni on todellakin löytö! Pääsiäisen aikaan käväisin äitini seurana Vaalassa järjestettävällä antiikkikirppiksellä kiertelemässä. Sieltä lähtiessä hoksasimme, että kylältä löytyi useampikin vanhaa tavaraa myyvä liike.

Erään liikkeen eteen kurvatessamme iskin silmäni ulkona nököttävään arkkuun. Juoksin sisälle ja ilmoitin myyjälle, että tuo on sitten minun!

Vanhaksi pirtulaatikoksi paljastunut arkku löysi tiensä kotiini sohvapöydäksi. Vanhan rouhean pöydän päälle on helppo sommitella asetelmia ja kattauksia vuodenaikojen mukaan, esimerkiksi hempeää roosaa näin kevään juhliin."

Essent'ial säkkituoli

”Tämän kevään ehdottomasti paras sisustuslöytöni on italialaisen Essent´ialin kierrätysmateriaaleista valmistettu valkoinen säkkituoli, jonka muotoilu poikkeaa perinteisestä säkkituolista nojatuolimaisuudellaan.

Viime syksystä asti tämä tuoli on ollut mielessäni, ja onnenkantamoista oli matkassa löytäessäni tämän tuolin edullisesti nettikirppikseltä tänä keväänä.

Täydellisesti muotoutuva ja uskomattoman mukava nojatuolini toimii kesäisen kaupunkiparvekkeeni sisustuksen sydämenä, jonka ympärille raikkaan vehreä kokonaisuus rakentui.”

Wikholm Formin kynttilänjalat

"Sain korkeamman Wikholm Formin kynttilänjalan mieheltäni äitienpäivälahjaksi, joten sillä on koristearvon lisäksi myös tunnearvoa. Ihastuin kynttilänjalkoihin ensi silmäyksellä Amaliassa ja vihjaisin niistä miehellekin.

Jossain vaiheessa aion hankkia vielä yhden keskikokoisen. Tykkään naisellisista, hopeanhohtoisista ja ylellisistä koriste-esineistä pelkistetymmän mustavalkoisen sisustuksen mausteena. Kynttilänjalkoja meille onkin kertynyt monenlaisia. Ne ovat kauniita sisustuselementtejä ympäri vuoden.

Lilat Hemtexin kynttilät ovat kivan keväinen väriläiskä vaaleassa kodissamme. Ehkä lisään lilaa vielä ripauksen muuallekin, vaikka koristetyynyjen muodossa."

Ikean Karlsfors-kulmasohva

”Tämän vuoden ylivoimaisesti onnistunein sisustushankintani on uusi sohva.  Olin jo pitemmän aikaa harmitellut mukavien sohvapaikkojen riittämättömyyttä olohuoneessamme silloin, kun seuranamme oli vieraita tai jo omillaan asuvat lapsemme istumassa iltaa kanssamme.

Aikani olohuonetta mittailtuani ja muita sohvan kriteereitä pohdittuani surffailin pari iltaa huonekaluliikkeiden nettisivuilla etsimässä kohtuuhintaista, maksimissaan 230x260 cm:n kokoista valkoista nahkakulmasohvaa.

Parhaiten kriteerit täytti Ikean Karlsfors-kulmasohva. Ainoa, mikä sohvassa ei miellyttänyt, oli puiset tolppajalat. Selvitin kuitenkin Ikean asiakaspalvelusta, että toisen Ikean sohvamallin alumiinijalat sopisivat sohvaan. Sirojen alumiinijalkojen kanssa sohvasta tuli juuri sen näköinen kuin olin ajatellut.

Sohva on täyttänyt odotukset loistavasti.  Enää ei tarvitse kinastella kuka istuu missäkin, vaan kotikatsomoomme mahtuu tarvittaessa väljästikin koko viisihenkinen perheemme. 

Entinen sohvammekin oli valkoista nahkaa ja tiesinkin, että sitä joutuu kyllä hieman useammin puhdistamaan.

Siitä huolimatta värivalinta oli ehdottomasti valkoinen, sillä helppohoitoisen nahkamateriaalin saa kätevästi puhtaaksi nahalle tarkoitetuilla puhdistusaineilla.  Tämä hankintapäätös olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!”

Lue myös:

    Uusimmat