Suomessa on todettu 93 uutta koronatartuntaa – tartuntavauhti kiihtynyt viimeisten kahden viikon aikana

Suomessa on todettu 93 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinninlaitos. Suomessa on todettu nyt yhteensä 9 577 koronavirustartuntaa.

Koronaluvut ovat olleet korkealla viime päivinä. Eilen uusia tartuntoja raportoitiin 105, toissapäivänä torstaina 90 ja keskiviikkona 93. 

Epidemia kiihtymisvaiheessa

Viimeisten kahden viikon aikana tartuntoja on raportoitu 512 enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Kahden viime viikon aikana tartuntoja on raportoitu yhteensä 1 020. Niitä edeltäneellä 14 päivän jaksolla tartuntoja raportoitiin 508.

Viimeisten seitsemän vuorokauden aikana tapauksia oli 655, mikä on 290 enemmän kuin niitä edeltäneiden seitsemän vuorokauden aikana.
Kaikkiaan todettuja koronavirustartuntoja on Suomessa nyt 9 577.

Koronakuolemia raportoitu 343

Suomessa ei ole raportoitu uusia koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyviä kuolemantapauksia keskiviikon jälkeen. Silloin kerrottiin kahdesta uudesta kuolemantapauksesta.

Koronaan liitetyistä kuolemista sekä sairaala- ja tehohoidossa olevista potilaista kerrotaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Yhteensä koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liitettyjä kuolemantapauksia on raportoitu Suomessa 343.

Sairaalahoidossa koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi oli perjantaina 21 ihmistä, ja heistä kaksi oli tehohoidossa. Tehohoidossa olevien määrä oli vähentynyt kahdella keskiviikon jälkeen. Sairaalahoidossa olevien määrä oli vähentynyt yhdellä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja