Suomen kaunein koti: Kesämökit -kauden viimeinen finalisti on valittu! "Tervetuloa Balille"

Tässä on Suomen kaunein koti: Kesämökit -kauden viimeinen finalisti 3:44
Tässä on kauden viimeinen finalisti!

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman viimeinen finalisti on nyt selvillä. 

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelma on edennyt finaalivaiheeseen. Ohjelman tuomaristo on valinnut 30 kohteen joukosta 10 upeaa finalistia

10. jaksossa toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen suuntaavat skandi-bohohenkisiin kesänviettopaikkoihin Nastolassa, Pälkäneellä ja Karjalohjalla. Nämä kolme harmonista ja tyylikästä paikkaa ovat kauniita esimerkkejä olemisen helppoudesta.

Viimeiseksi finalistiksi tuomarit valitsivat Pälkäneellä sijaitsevan mökin, joka on remontoitu ja uudistettu kokonaan nykyisten asukkaiden toimesta. Tyyliltään mökki on skandinaavinen ja maalaisromanttinen modernilla twistillä. Mökin sisustus on boheeminen ja perhe kokee, että heidän kesäpaikkansa on oikea lomaparatiisi.

– Tervetuloa Balille, perheen äiti Johanna Jämsä toivottaa.

Mökki sai tuomareilta yhteensä 29 pistettä. 

Katsojat päättävät, minkä kodin asukkaat voittavat Suomen kaunein koti: Kesämökit -tittelin ja 10 000 euron palkinnon! Finaali nähdään Katsomossa ja MTV3-kanavalla 6.7. kello 20, jolloin selviää, mikä kesämökeistä on Suomen kaunein.

Ensi viikolla 29.6. nähtävässä erikoisjaksossa vieraillaan Hanna Sumarin kanssa Kotoisasta tutun suunnittelija Niina Ahosen kauniilla saarimökillä Kasnäsissa ja Salatut elämät- näyttelijä Monika Lindemanin ihanalla kesämökillä Nuuksiossa.

Suomen kaunein koti: Kesämökit torstaina MTV Katsomossa ja klo 20 MTV3-kanavalla! 

Lue myös:

    Uusimmat