Suomen joukkueet väliaikalähtöön julki, kaksi ensikertalaista irti – muhiiko tässä yllätysmahdollisuus?

MTV:n kisatiimi: Suomella vaisu avausviikko MM-hiihdoissa – Ruotsin ja Norjan ihmetemput lähellä Planicassa 3:22
MTV Planican tiimi veti ensimmäisen MM-kisaviikon yhteen.

Suomen hiihtäjät naisten 10 kilometrin ja miesten 15 kilometrin väliaikalähtöön on julkistettu.

Suomi asettaa ladulle jossain määrin yllätykselliset nelikot vapaan hiihtotavan väliaikalähtöihin.

Naisten puolella kisassa nähdään Jasmi Joensuu, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo ja Krista Pärmäkoski. Miesten puolella nelikko on yllätyksellinen. Mukana on kesken kisoihin hälytetty Markus Vuorela, joka saapuu Planicaan vasta tänään. Huomionarvoista on, että Ristomatti Hakola, joka ei ole vielä hiihtänyt MM-kisoissa, ei ole viivalla. Myös Iivo Niskasen puuttuminen mietityttää. Miesten kisassa hiihtävät Niko Anttola, Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm ja Markus Vuorela.

Niko Anttola on mielenkiintoinen nimi. Hän voitti alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden helmikuun alussa vapaan 10 kilometrin väliaikalähdössä.

Suomen joukkueesta osa lähtee tänään kotiin. Suomeen matkaavat Jasmin Kähärä, Niilo Moilanen, Joni Mäki, Arsi Ruuskanen ja Lauri Vuorinen.

Suomen miesten viestinelikko on siis hyvin rajattu tuoreiden kotiinlähtijöiden takia. Suomella on mukana kisoissa tänään hiihtävien urheilijoiden lisäksi Iivo Niskanen, Ristomatti Hakola ja Ville Ahonen, joten miesten viestinelikko valitaan seitsemän hiihtäjän joukosta.


Korjaus klo 10.57: Ville Ahonen lisätty Suomen joukkueessa vielä mukana olevien hiihtäjien listaan.

Lue myös:

    Uusimmat