Suomen ennätyksen murskannut Nathalie Blomqvist hämillään haastattelussa: "En tiedä aikaa"

Suomen ennätyksen murskannut Nathalie Blomqvist: "Tuntui aika vahvalta" 0:22
Suomen ennätyksen murskannut Nathalie Blomqvist ei tiennyt aikaansa maalissa.

Nathalie Blomqvist murskasi 33 vuotta vanhan Suomen ennätyksen Oslon Timanttiliigassa, mutta ei vielä haastatteluun tullessaan tiennyt aikaansa.

Blomqvist juoksi ehjän juoksun ja sijoittui kovatasoisessa kilpailussa sijalle kahdeksan.

Kyllä se oli rankka, mutta kovassa porukassa tuntui että löysi ihan hyvän oman paikan, Blomqvist totesi haastattelussa kisan jälkeen.

Tuntuma 3000 metrin juoksuun ei ollut paras mahdollinen.

– Olen juossut pari 1500 metrin kisaa, niin ehkä olin vähän epävarma tuosta kolmosesta, tuore SE-nainen kommentoi.

– Tuntui aika vahvalta, mutta en tiedä, mikä minun aikani oli loppujen lopuksi.

Blomqvistin aika oli 8.32,23. Se on yli yhdeksän sekuntia parempi kuin Päivi Tikkasen 33 vuotta vanha Suomen ennätys 8.41,30

Rooman EM-kisoissa Blomqvist juoksee 5000 metriä.

Lähden sinne suoraan, että ei tule matkustamista suomeen. Innolla odotan Rooman kisaa.

Katso Blomqvistin koko haastattelu jutun ylälaidasta.