Suomalaisten seksikkäät uudenvuodenlupaukset: Enemmän seksiä, ei irtosuhteita ja avointa puhetta

Suomalaiset antoivat perinteisten terveitä elämäntapoja ja painonpudotusta koskevien lupausten rinnalla myös seksikkäitä lupauksia tänä vuonna. Osa halusi antaa tänä vuonna enemmän aikaa seksuaalielämälleen, osa taas jättää sinkkuaikojen irtosuhteet taakseen. Lue, millaisia lupauksia lukijat kertoivat antaneensa!

Helmi kysyi lukijoiltaan vuodenvaihteen liepeillä, millaisia seksikkäitä lupauksia he aikoivat antaa. Noin 42 prosenttia kertoi lupaavansa harrastaa enemmän seksiä kuluvan vuoden aikana. Lähemmäs 26 prosenttia aikoi kokeilla jotain tuhmaa, esimerkiksi kauan pohtimaansa kolmen kimppaa. Noin 18 prosenttia vastaajista taas kirjoitti aikovansa puhua suoremmin seksiin liittyvistä asioista.

Lukijoiden seksikkäät uudenvuodenlupaukset

Suuresta osasta vastauksia kävi ilmi suomalaisten halu antaa seksille tuoreen vuoden 2012 aikana enemmän huomiota ja aikaa. Seksistä haluttiin opetella puhumaan avoimemmin kumppanin kanssa ja rohkeutta omien toiveiden ja fantasioiden jakamiseen kerättiin. Osa sinkuista halusi jättää taakseen ajan satunnaisten kumppanien kanssa ja keskittyä tänä vuonna muihinkin kuin pelkkään seksiin perustuviin suhteisiin.

– On ihanaa olla aikuinen, kun saa todella nauttia seksistä. Sitä haluaa lisää jatkuvasti! Mikä nautinto se onkaan, kun saa itse tyydytyksen ja toinen myös.

– Tämä vuosi meni kiireiden ja väsymyksen vuoksi pienellä liekillä ja nyt, kun on taas valoisampaa, tuntuu seksikin olevan mielessä enemmän. Valitettavasti näen suloista rakastajaani kovin harvoin...

– Jospa vaikka seksiä ilman sitoumuksia?

– Arki on tullut parisuhteeseen ja vaimoni ei innostu mistään. Kärsin asiasta kovasti ja aion yrittää muuttaa asian.

– Aion ottaa kaiken ilon irti sinkkuudesta niin kauan kuin sitä kestääkin!

– Ensimmäinen sinkkuvuoteni meni enimmäkseen murehtiessa aikaisempaa suhdettani. Se esti minua jostain syystä harrastamasta ajoittain seksiä muiden miesten kanssa ja päätinkin sitten pitää loppuvuoden "selibaattia". Nyt seksiä on alkanut kaipaamaan sen verran, etten tahdo enää olla ilman! Vaikka en tahdokaan mitään vakavaa suhdetta, niin vilkkaampi seksielämä on tervetullut.

– Pidän kyllä yksinolosta, mutta kaipaan parisuhdetta. Ja parisuhteen mukana seksiä.

– Puhua avoimemmin ja mitään salaamatta. Avain hyvään seksiin on avoimuus ja omien toiveiden kertominen.

– Haluan oppia puhumaan enemmän omista toiveistani ja fantasioistani seksikumppanilleni. Olen tässä todella huono, vaikka muutoin minulla menee harvoin jauhot suuhun.

– Yritän saada kroppani kuntoon treenaamalla. Kivaa olisi, jos saisin muutaman kilon putoamaan ja kroppaa hieman timmimmäksi. Itselleni tulisi seksikkäämpi olo ja avomieskin tykkäisi – vaikkei kyllä ole valittanut nytkään

– Lopetan turhat irtosuhteet. Nappaan ihastukseni omakseni ja keksin hänen kanssaan jotain hauskaa ja molempia miellyttävää. Kaikkea erilaista ja ennen kaikkea intiimiä, parisuhdetta syventävää seksiä.

– Haluan päästä kokemaan kolmen kimppaa vuoden 2012 aikana. Vaimoni on puhunut, että voisi ajatella asiaa. Silloin myös ainainen haaveenikin toteutuisi. Siis 2 naista ja minä. Se olisi upein kokemus minulle.

– Aion pidättäytyä yhden yön jutuista ja pelkkään seksiin perustuvista "suhteista" vuonna 2012.

Vinkkejä vailla? Tutustu seksikkääseen Helmi-kauppaan!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja