Suomalaistallille eturivin lähtöpaikka Australian Moto2-kisaan

Suomalaisen Red Bull KTM Ajo -tallin Brad Binder oli upeasti toinen Moto2-luokan aika-ajoissa Australiassa lauantaina. Paalupaikalle ajoi espanjalainen Jorge Navarro.

Australian GP:n lähetykset 26.-27.10.
La: Aika-ajot Moto3 klo 04.30, Moto2 klo 05.55, MotoGP klo 07.25
Su: Osakilpailut Moto3 klo 02.45, Moto2 klo 04.05, MotoGP klo 05.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More MAXilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Kierrosaikojen tehtailu keskeytyi noin viisi minuuttia ennen aika-ajojen loppua, kun sade yllätti kuljettajat, eikä näin aikaparannuksia enää nähty.

Binder hävisi lopulta paalutaistelun Speed Upin Navarrolle 0,321 sekunnin erolla. Kolmanneksi aika-ajoissa sijoittui italialainen Luca Marini.

Eturivin lähtöpaikka on Aki Ajon johtamalle Moto2-tallille kauden viides.

Jorge Martin täydensi suomalaistallin vahvan esityksen Phillip Islandin radalla nappaamalla viidennen lähtöruudun sunnuntain kisaan.

Aiemmin Moto3-luokan aika-ajoissa sattunut öljyvuoto on sotkenut lauantain aikataulua. MotoGP:n aika-ajot alkavat Suomen aikaa kello 07.25.