Suomalaistähdet juonivat Lukon nurin – tähtipakki tuhahti välieräpelin erityiselle yksityiskohdalle: "Minulle on ihan sama"

Kaikki oli tiistaina Rauman Lukolla niin sanotusti omissa käsissä, kun se lähti jääkiekon CHL-välierien toiseen peliin Geneveä vastaan tasanumeroista 2–2.

Maalin voitto olisi riittänyt finaalipaikkaan, mutta kotijäällä kärsityn 2–3-tappion jälkeen finaalipaikka luisui raumalaisten käsistä.

Avauserä näyttikin hyvältä, kun Lukko osui kahdesti, Jakob Stenqvistin ja Brayden Burken maaleilla.

Toisessa erässä vieraat kuitenkin kirivät vajaan minuutin sisään tasoihin, kun joukkueen suomalaisosaston Valtteri Filppula onnistui Teemu Hartikaisen ja Sami Vatanen onnistui Sakari Mannisen syötöstä.

Päätöserässä Filppula pääsi tekemään takanurkalta illan toisen Vatasen syötöstä, ja se oli pelin ratkaisu.

– Kova oli taistelu, pienestä se jäi kiinni. Totta kai ollaan pettyneitä, sillä finaali oli tavoitteemme, Lukon puolustaja Tarmo Reunanen kommentoi pelin jälkeen.

– Kaveri oli tuon yhden maalin verran parempi, hän myönsi.

Mielenkiintoinen yksityiskohta pelistä oli, että Geneven maaleista vastasivat suomalaiset ja Lukon maaleista ulkomaiset pelaajat.

– No minulle on ihan sama, kuka maalit tekee, Reunanen tuhahti.