Suomalaistähden seuralle karu kotitappio – toisella jaksolla alkoi rytistä

Putoamista vastaan taisteleva Niklas Moisanderin Werder Bremen kärsi karvaan tappion jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Eintracht Frankfurt haki Bremenin kotikentältä voiton lukemin 3–0.

Ottelu oli tauolla maaliton, mutta Frankfurt iski toisella puoliajalla kolmesti. Andre Silva teki vieraiden avausmaalin, minkä jälkeen Stefan Ilsanker iski kahdesti.

Moisander pelasi koko ottelun Bremenin alakerrassa.

Bremen on juuttunut Bundesliigassa putoajan paikalle, mutta se oli parantanut mahdollisuuksiaan säilymiseen keräämällä kolmesta edellisestä ottelusta seitsemän pistettä. Bremen on kahden pisteen päässä karsijan paikalla olevasta Fortuna Düsseldorfista ja kolmen pisteen päässä suoran nousijan paikasta.

Sarjaa on jäljellä viiden kierroksen verran.

Putoaminen olisi Bremenille kova paikka, sillä nelinkertainen Saksan mestari on pelannut Bundesliigassa yhtäjaksoisesti vuodesta 1981.