Mainos

Suomalaispari repäisi: Pukeutui festareille Ikea-kasseihin!

Ruisrockin jakamassa kuvassa pariskunta paistattelee auringossa Ikea-kasseista valmistetuissa asuissa.

Kerroimme aiemmin ilmiöstä, jossa monille tutuista sinisistä Ikea-kasseista muokataan vaatteita. Klassikkokassista voi tehdä mekon, stringit ja lippiksen!

Nyt on käynyt ilmi, että Ikea-kassista saa myös upean festarilookin! Ruisrockin jakamassa kuvassa pariskunta paistattelee auringossa Ikea-kasseista valmistetuissa asuissa. Kokonaisuuden kruunaa tietenkin käsilaukun virkaa toimittava Ikea-kassi.

– Idea IKEA-vaatteisiin lähti Instagramista, jossa näin kasseista tehtyjä vaatteita heti Balenciaga-laukkukohun jälkeen. Tykkään tarttua tällaisiin hauskoihin ja huomiota herättäviin trendeihin, kuvassa esiintyvä Ida Silvennoinen kertoo.

Asut nielivät yhteensä noin kahdeksan kassia.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Yhtäkään kassia ei ostettu tätä projektia varten, vaan kaivettiin varastosta ja osa saatiin kavereilta. Valmistamiseen meni yksi päivä, mutta koko päivä aamusta iltaan. Työskentelen parhaiten Project Runway-tyyliin paineen alla. Poikaystävä Antti onneksi auttoi ja hänelläkin oli hyviä ideoita kokonaisuuden luomiseksi, Silvennoinen kuvaa.

Hauskat asut keräsivät ymmärrettävästi huomiota, ja Silvennoisen mukaan palaute Ruisrockissa oli ”aivan ihanaa”.

– Ihmiset kehuivat kekseliäiksi ja omaperäisiksi ja se tuntui kivalta. Kuukauden päästä on Flow Festival, ja sinne on kyllä jo monta ideaa. Kierrätys-teemalla mennään, sillä kierrätys on hauskaa ja lähellä sydäntä.

Kuva on herättänyt laajaa ihastusta, ja moni lupaa sen inspiroimana kehittää kassilookista itselleen soveltuvan version.


Lähde: Ruisrock

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.