Mainos

Suomalaisnaisten vinkit: Näin yllätän oman mieheni seksissä

"Lauantai-iltana saunan jälkeen" kuului takavuosien määritelmä suomalaisesta seksistä. Enää ei olla yhtä yksioikoisia, mutta kaavoihin kangistuneita usein edelleenkin. Lue Helmestä, miten kolme naista ravisteli hellästi rutiineita makuuhuoneessa!

– Sen nyt ei pitäisi olla vaikeaa, tuumaa Helinä, 28, miehen yllättämisestä seksin saralla.

– Sitten kun on kysynyt itseltään, miksi haluaa yllättää ja vastannut siihen rehellisesti, on yleensä jo keksinytkin keinon. Tarkoitan, että itse kunkin nuutunut seksielämä vaatii omanlaisensa lääkkeet, ja jokainen tietää kyllä itse mitä sängystä puuttuu tai mitä siellä on liikaa.

Yleisimmät ongelmat ovat Helinän arvelun mukaan kuitenkin kiire, suorituspaineet ja "heti-mulle-kaikki-tänne-nyt"-asenteet:

– Toisin sanoen kun kaikki on kellotettu, seksillekin on varattu oma lokero ennen seuraavaa rientoa. Siinä pitäisi sitten suorittaa upeaa rakastelua televisiotähtien malliin, ja se joka ei tässä pääse mukaan, lempataan armotta, koska nykyihminen on opettamalla opetettu itsekkääksi.

Helinä yllätti oman könsikkäänsä kumoamalla kerrankin oikein tarkoituksella näitä epäkohtia.

– Kun kerran on jo slow food -ilmiökin, niin miksei olisi slow sex -ilmiötä, hän nauraa.

– Järjestin meidät tarkoituksella viikonlopuksi kartanohotelliin lähes tiettömän taipaleen päähän, ja jätin viime hetkellä miehen automaattisesti mukaan nappaaman läppärin pois.

– Kun mies ei sitten päässyt musiikkipalstojen eikä formulauutisten kimppuun, hän kysyi minulta, olimmeko menossa teatteriin vai johonkin kesätapahtumaan, kun kerran olin puhunut yllätyksestä. Vastaukseksi lukitsin oven, vedin vanhanaikaisen avaimen pois ja pudotin sen toisen kerroksen ikkunasta pihalle. Mies tuijotti minua kuin järkensä menettänyttä, mutta johan ilme kasvoilla muuttui kun kerroin että olin lukinnut meidät sisään koko päivän ja yönkin kestävää seksiä varten. Hän ei tiennyt, että heti ikkunan ulkopuolella oli palotikkaat, eikä hänen tarvinnutkaan sitä tietää, Helinä kertoo hymyillen.

Helinän yllätys onnistui yli odotusten. Huoneessa oli oma kylpyhuone sekä jääkaappi täynnä shampanjaa ja ylellisiä aamiaistarvikkeita. Helinä suositteleekin slow sexiä varauksetta kaikkiin väljähtäneisiin suhteisiin!

– Se on arkipäivän ylellisyyttä!

Yllätys on alimpana

Anna, 36, taas suosittelee perinteistäkin perinteisempää piristysruisketta, nimittäin seksikkäitä alusvaatteita ja niiden hidasta riisumista.

– Tämänikäisenä iän merkit alkavat näkyä, hän sanoo.

– Silloin on viisasta kiinnittää miehen päähuomio muihin asioihin!

Hän muistuttaa, etteivät korsetit ja sukkanauhat ole pelkästään nuorisovaatteita.

– Ne olivat pitkään kurtisaanien työasuja, eivätkä ne naiset olleet mitään tytönhupakoita vaan kokeneita naisia, joilla ei välttämättä ollut kuvankauniit kasvot, mutta sitäkin enemmän tietoa miehistä.

Hän neuvoo etsimään oikeanlaisia alusasuja kunnon alusvaateliikkeestä mieluummin kuin seksikaupasta, jos mielii asun kestävän useammankin käyttökerran tai toimivan myös muussa käytössä ihan oikeasti vaatteiden alla.

– Alusvaateliikkeessäkin on nykyisin tarjolla ihan uskomattomia virityksiä, ei pelkästään laamakerrastoja, hän muistuttaa.

Madonnan asujen myötä korsetista tuli ihan esittelykelpoinen yläosa, mutta edelleen se voi tihkua seksiä.

– Minun salainen aseeni oli kuitenkin se, että asu oli miehelle yllätys. Yllätyksellä tarkoitan tässä sitä, että tavanmukaisen ihonväristen sporttivarmojen rintsikoiden ja mukavien Sloggien sijasta minulla oli viikonloppuna paitapuseron ja farkkujen alla puna-musta, rusetein ja sukkanauhapidikkein varustettu korsetti. Mies meinasi kirjaimellisesti repiä pelihousunsa pelkästä innostuksesta ennen kuin sai sen auki, Anna hymyilee.

– Sitä paitsi niitä asuja oli varalla useita! hän vielä huomauttaa.

Leikkimökistä soutuveneeseen

35-vuotias Mari puolestaan vannoo paikanvaihdon nimiin.

– Aina vain se sama aviosänky, kiitos ei, hän sanoo napakasti.

Marin mielestä seksin ainoa vaihtelu ei saa pitkässä liitossakaan olla se, kun ostetaan uusi sängynpääty jota katsella aktin aikana.

Hän muistuttaa, että olohuoneen sohvakin tuo avioelämään uutta ulottuvuutta, puhumattakaan kylpyhuoneesta saunan jälkeen, pensaitten kätkemästä terassista tai leikkimökistä.

– Nimenomaan leikkimisestähän siinä on kysymys, eli juuri oikea paikka, hän virnistää.

Mari pyrkii tieten tahtoen yllättämään miehensä ainakin muutaman kerran kesässä "edesauttamalla" seksiä jossakin molemmille uudessa paikassa. Mies tietää odottaa näitä yllätyksiä, mutta ne toimivat kuitenkin pomminvarmasti, kun Mari ei vihjaa mitään etukäteen eikä mies halua pilata nautintoa kysymällä.

– Olemme aika sosiaalinen pari, Mari selittää, – eli liikumme joka tapauksessa paljon. Usein pyydämme lastenvahdin vain saadaksemme vaikka käydä oikein ajan kanssa kahvilla kahdestaan. Läheskään joka kerta ei johda rakasteluun, siitä tulisi vain suorittamisen makua.

Marin mukaan hänen miehensä on aina valmis missä tahansa. Niinpä hän pitää miestä mukavassa pikku jännityksessä: olisiko tämä retki se, kun vaimolla on seksi mielessä?

– Kaikille tämmöinen kiusoittelu ei varmasti toimi, mutta meillä kyllä.

– Mies on aina aidosti yllättynyt siitä, mitä milloinkin keksin. Esimerkiksi helteillä sekstasimme soutuveneessä, kun olimme mukamas lähteneet anopin mökiltä läheiseen saareen mustikkaan! Kyllä seksi sujuu paremmin kun yksityiskohtia ei koskaan tiedä tarkkaan etukäteen.


MTV3 Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.