Suomalaisnaiset paljastavat: Tällaisia alushousuja käytän

AVAn kyselyyn vastanneet suomalaiset paljastivat, millaisissa alushousuissa he viihtyvät. Yllättäen suosituimmiksi suomalaisnaisten keskuudessa nousivat kiistellyt stringit. Alushousumallia kehuttiin seksikkyyden lisäksi huomaamattomaksi.

Suomalaisnaiset paljastivat AVAlle, millaiset alushousut ovat ne parhaat. Hipstereiden ja tavallisten alushousujen rinnalla stringit nousivat kyselyssä suomalaisnaisten ykkössuosikeiksi.

"Rakastan sitä tunnetta, ettei mistään kiristä eikä kurista"

Seksikkäitä stringejä kertoi suosivansa peräti 41 prosenttia vastaajista. Pääsyy stringien suosimiseen ei ole kuitenkaan niiden seksikkyys vaan se, että niitä ei ole huomaavinaankaan. Stringejä kehuttiin myös siitä syystä, etteivät ne näy lainkaan housujen läpi tai jätä painaumia.

– Rakastan sitä tunnetta, ettei mistään kiristä eikä kurista. Stringit ovat siinä oiva valinta. Ne ovat myös seksikkäät tuovat pepun muodon ihanasti esiin.

– Stringit ovat seksikkäät päällä ja aivan ihanat.

– Stringit, pitsit ja läpikuultavat pikkuhousut ovat niin ihania. Vaikka kukaan ei näkisikään alusvaatteitani kun puen aamulla seksikkäät stringit, niin tunnen itseni hyvännäköiseksi ja huolitelluksi heti aamusta.

– Stringit ovat parhaat, koska ne ovat mukavimmat jalassa. Ei tarvitse onkia kävellessä nousseita pikkupöksyjä pakaroiden välistä, kun ne ovat jo siellä. Ihan kuin ei olisi alushousuja ollenkaan jalassa. Ne ovat myös urheillessa toimivimmat. Seksikkäiltä stringit eivät näytä kellään, mutta ovat mukavat kuin mitkä! Seksikkäimmäksi malliksi sanoisin ehkä hipsterit.

– Pikkarinrajat housujen läpi on Most-Turn-Off-Ever !

– Nykyään käytän pääosin stringejä sen vuoksi, etten kestä sitä jos housuista näkyy läpi alkkareiden rajat. Jopa farkuista näkyy! En käytä niitä siis ulkonäön vuoksi.

– Kokeilin ensikertaa stringejä teininä reilu kymmenen vuotta sitten ja jäin koukkuun. Stringien rajoja ei näy vaatteiden alta ja niitä on mukava käyttää. Kaikkein parhaimmat ovat ns. saumattomat tai hengettömät stringit, jotka on tehty joustavasta ja pehmeästä materiaalista. Eniten inhoan perinteisiä pikkuhousuja. Ne menevät rullalle ja saumat näkyvät helposti vaatteiden alta. Käytän inhokkejani vain pakon edessä "niinä päivinä" kuusta.

"Tavalliset alushousut ovat mukavimmat"

Noin 37 prosenttia vastaajista paljasti suosivansa aivan tavanomaisia alushousuja, jotka ovat erityisen mukavat jalassa. Vastaajat olivat sitä mieltä, että mukavuus on yksi tärkeimmistä kriteereistä, mitä alusvaatteiden valintaan tulee. Vastaajat muistuttivat, ettei tavallisten alushousujen tarvitse olla mitään romantiikanrikkojia, vaan tänä päivänä tavallisissakin alushousumalleissa on paljon valinnanvaraa.

– Tavalliset alushousut ovat mukavimmat. Olo on inhottava, jos joku naru on vaan pikkareiden tilalla. Kai ne stringit joillekin sopii, mutta minua jotenkin häiritsee suunnattomasti pitää niitä. Olen mukavuudenhaluinen. En kuitenkaan käytä mitään mummokalsareita, vaan on niitä peruspikkareitakin ihan hienoja ja seksikkäitä.

– Tavalliset alushousut ovat terveellisimmät paikkojen kunnossa pysymiseksi.

– Ihonväriset tavalliset alushousut eivät näy minkään vaatetuksen alta. Täytyy myös muistaa , että ovat todella ihonmyötäiset ja sopivat, etteivät vatsamakkarat ja jenkkakahvat pullota ulospäin. Tyyli ennen kaikkea.

– Terveys ja mukavuus ennen kaikkea. Sitä paitsi 'tavalliset' alushousut ovat nykyisin ihan kauniitakin

– Pelkkä naru jalkovälissä hiertää, altistaa hiivatulehduksille, eikä todellakaan lämmitä. Kyseisiä "housuja" voisin käyttää tietyissä tilanteissa, mutta ei jatkuvasti arjessa. Joten ihan perusmukavat pikkuhousut ovat parhaat kun ne on tehty kunnon materiaalista.

– Alusvaatteiden valinnassa ainoa kriteerini on mukavuus. Hyvin istuvat pikkarit ovat huomaamattomat, ne eivät tunnu eivätkä näy vaatteiden alta. Niiden ulkonäöllä ei ole mitään väliä, koska ei niitä ole tarkoitus kenellekään esitellä. No tokihan tietyssä vaiheessa joku tietysti ne sitten näkee, mutta enpä ole huomannut yhdenkään eksän tai nykyisenkään millään tavalla kavahtavan pöksyjäni, eivät he ole olleet pöksyistä kiinnostuneet, vaan minusta.

– Suosin tavallisia, usein puuvillaisia alushousuja. Nuorena naisena valitsen vielä värikkäitä tai hauskoilla kuvioilla varustettuja pöksyjä. Mukavuus on minulle tärkeintä, koska haluan että alusvaatteet pysyvät kunnolla päällä vaatteiden alla. Inhoan eniten stringejä.

– Suosin matalavyötäröisiä, napakoita ja mukavantuntuisia alushousuja, jotka istuvat hyvin ja jossa ei ole sitä kauhistuttavaa saumaa keskellä.

– Perusalkkarit on mukavat ja hyvät päällä ja kyllä niistäkin löytyy kauniita pitsisiä vaihtoehtoja

"Hipsterit ovat mukavan seksikkäät ja sähäkät"

Sporttisissa hipstereissä kertoi viihtyvänsä 22 prosenttia kyselyyn vastanneista. Hipstereistä pidetään sekä sen vuoksi, että ne tuntuvat mukavilta päällä että niiden sporttisen ulkonäön vuoksi.

– Hipsterit tuntuvat parhaimmilta päällä ja on tyylejä mistä valita. Minun mielestä hyvinistuvat hipsterit myös näyttävät paremmilta kuin stringit tai tavalliset pikkuhousut.

– On mukavampi olla kun ei kiristä, purista tai hierrä mistään, eikä ole pöksyt takapuolessa, jos vähän pyllistää. Hipsterit tai thait ovat minun vaihtoehtoni, ja kyllä kaapista parit seksikkäät hepenepöksytkin löytyy!

– Hipsterit ovat mukavan seksikkäät ja sähäkät.

– Hipsterit näyttävät päälläni hyvältä, koska eivät nouse lonkalta liian ylös vaan tekevät lanteistani kauniin muotoisen. Mukavuus ja joustava materiaali on ykkösvaatimus. Lahkeiden pituus voi vaihdella hipstereissä reilustikin, paljastaen joko yli puolet pakaroista tai peittäen ne kokonaan.

– Puuvillahipsterit on helpoimmat ja käytännöllisimmät, mutta kyllä laatikosta löytyy nykyisin seksikkääpiäkin alusvaatteita.

Kyselyyn vastasi 534 AVAlaista.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja