Mainos

Suomalaismatkustaja: Tallinkin risteilijä jätti matkustajia Tallinnaan – täysi kaaos satamassa

Tallink Siljan risteilijä jätti tänään useita matkustajia kyydistä Tallinnan satamassa, suomalaismatkustaja kertoo MTV Uutisille.

Satamaan jäänyt Stephanie Wegelius kertoo, että hänen piti matkustaa tänään Helsinkiin Tallinnasta kello 17.30 lähtevällä Tallink Siljan aluksella.

Wegelius oli saapunut matkaseurueensa kanssa Tallinnan satamaan 45 minuuttia ennen laivan lähtöä. Satamassa odotti kuitenkin yllätys.

–Kun tulimme sinne , satamarakennus oli aivan täynnä ihmisiä. Siellä oli aivan täysi kaaos, ihmiset vain huusivat ja tönivät toisiaan, Wegelius kertoo MTV Uutisille.

Wegeliuksen mukaan ongelma vaikutti olevan lähtöselvityspisteissä.

–Meille ei ollut kuitenkaan tullut mitään tietoa ongelmista, ei tekstiviestiä eikä meiliä, että satamaan olisi pitänyt tulla ajoissa, Wegelius harmittelee.

Tilanne ei käynyt sen selvemmäksi myöskään paikan päällä, vaikka Wegelius yritti erikseen kysellä tapahtuneesta henkilökunnalta.

–Oletimme, että laiva myöhästyy. Mutta sitten laivaan ei vain päässyt sisään. Todella paljon väkeä jäi satamaan, Wegelius toteaa.

Hän arvioi laivasta jääneitä olleen noin 50– 100.

 Wegeliuksen mukaan satamassa ei tarjottu matkustajille mitään selitystä tapahtuneelle eikä myöskään hyvitystä.

–Ei korvaavaa matkaa, ei hotellia. Minun ja mieheni piti tulla täältä yötöihin, nyt ollaan menetetty kaksinkertainen palkka.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.