Suomalaiset äänestivät: Hän oli Linnan juhlien ehdoton kuningatar!

Yli 7 790 lukijaa antoi äänensä suosikilleen Linnan juhlien 2011 kuningatarta valittaessa. Ketkä olivat illan hurmaavimmat kaunottaret? Katso tulokset!

Linnan itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla nähtiin toinen toistaan säteilevämpiä kaunottaria, mutta kuka oli kokonaisuudellaan illan edustavin? Yli 7 790 lukijaa äänesti suosikkiaan.

Enemmistön äänin illan ehdottomaksi kuningattareksi valittiin muusikko Jenni Vartiainen – hän keräsi 40 prosenttia äänistä. Toiseksi eniten ääniä, 15,5 prosenttia sai malli Mirella Koullias. 16 prosenttia äänistä meni lukijoiden omille suosikeille. Lisäksi paljon ääniä saivat Satu Taiveaho (7 %), Tarja Halonen (5 %), Minna Kauppi (4 %) ja Eija-Riitta Korhola (3,5 %).

Aiemmin tällä viikolla lukijat äänestivät myös Linnan vuoden 2011 upeimmat asut – tällöinkin kärkikolmikkoon nousivat Jenni Vartiainen, Mirella Koullias ja Satu Taiveaho.

"Nuori, raikas antiikin jumalatar"

Näin lukijat kommentoivat äänestyksen voittaneen muusikko Jenni Vartiaisen kokonaisuutta.

– Upea nainen, upea kampaus, upea oranssi puku! Se on siinä!

– Upea kokonaisuus, tyylikäs.

– Nuoren tumman naisen päälle todella hyvin sopiva juhla-asu. Kokonaisuus upea.

– Jenni oli terveen näköinen ja kantoi upeasti pukunsa.

– Nuori, raikas antiikin jumalatar.

– Oranssia ei ole totuttu pitämään iltapuvun värinä, mutta kuinka sopiva ja suorastaan loistokas se oli.

– Todella kaunis ja tavallinen ihminen. Ei ole kuuluisuus noussut hattuun.

– Upea puku, jota täydensi tyylikäs kampaus. Kaunista katseltavaa.

– Täyden kympin tyylitaju! Kampaus, puku ja jopa huulipuna täydellisesti yhteen sopivat. Upea! Käytös eleganttia ja hillittyä.

– Puvun väri sai muutenkin kauniin kantajansa hehkumaan. Sen design oli elegantti ja kauniilla tavalla erikoinen. Henkeäsalpaavan kaunis kokonaisuus.

– Loistava kokonaisuus. Kaunis nainen, joka kantaa ryhdikkäästi upeaa pukuaan. Huolellinen meikki ja kampaus, kaikki on tehty viimeisen päälle. Lisäksi väri, joka erottuu joukosta ja sopii tummalle Jennille upeasti.

"Tarjaa tulee ikävä"

Näyttäviä naisia olivat lukijoiden mukaan myös Mirella Koullias, Satu Toiveaho ja presidentti Tarja Halonen ja heille olisi mieluusti annettu illan kuningattaren titteli. Näin lukijat perustelivat valintaansa.

– Tarja Halonen. Tosi fiksu ja luonnollinen, kuten aina!

– Ihana presidentti, ikävä tulee Tarjaa. Puku oli todella tyylikäs ja mitä parasta kelpasi toisenkin kerran juhliin. Presidentti on varustettu vahvalla itsetunnolla ja se näkyy levollisessa olemuksessa.

– Mirella on suuren maailman filmitähden näköinen.

– Mirellalla oli kaunis juhla-asu. Pidän mustasta ja se keveä ohut laahus, jossa mustia pyöreitä kangaskukkia vai miksi niitä kutsuisi. Nuorekas ja tyylikäs nainen. Komea pelimies vierellä täydensi parin. Napakymppi. Kyllä kehtoo kattella...

– Mirella on tosi upea nainen kantamaan noin hienoa pukua.

– Mirella – kokonaisuus aivan häikäisevä kampauksia myöten.

– Satu on kuin lumikuningatar!

– Satu Taiveaho ehdottomasti kaunein ja väriltään upein puku, niin satumainen kuin olla voi, kaikki kohdallaan.

– Jenni persoonana, hiukset, asu, koru, värit ja meikki – oli veistoksellisen kaunis. Pidin kuitenkin eniten Mirella Koulliasin mustasta iltapuvusta, se oli mielettömän kaunis ja koru täydensi sen lumoavaksi.

Myös he saivat ääniä

Vastanneista 16 prosenttia antoi äänensä omalle suosikilleen. Muun muassa nämä kaunottaret olisi mieluusti kruunattu illan kuningattariksi niin puvun kuin kokonaisuudenkin puolesta.

– Kilpa-aerobicin maailmanmestari Irina Matilainen. Upea ja näyttävä kokonaisuus.

Eva Biaudet oli etiketin mukaisesti pukeutunut, tyylikäs ja nuorekas.

Päivi Räsänen. Pitänyt itsensä kunnossa ja muutenkin miellyttävän näköinen, edustava

Suzanne Innes-Stubb, hyvin elegantti eikä liian räväkkä.

– Ilman muuta Kike Elomaa. Hänen pukunsa oli paras, siinä ei ollut mitään liikaa eikä liian vähän. Hän kantoi pukunsa niin että se oli kuin luotu hänelle.

Kyra Kyrklund, tyylikäs ja upea. Ei uskoisi, että tämä karismaattinen nainen täytti juuri 60 vuotta.

Maarit Feldt-Ranta. Kuin joutsen. Tuhkasta ja vaikeuksista noussut vahva ihminen valkoisessa kauniissa puvussa.

Teija Vesterbacka, suorastaan ihana ja samalla hauska!

Mari Kiviniemi oli pukeutunut asiallisen seksikkäästi.

Riitta Korpela. Erittäin kaunis puku ja kaunis nainen.

Johanna Fagerholm! Kaunis ja ystävällisen oloinen nainen. Puku oli herkkä ja hieno.

– Johanna Fagerholmilla oli kaunis, tyylikäs puku, viehkeä olemus ja käytös kympin arvoinen. Ei yhtään tyrkky, vaan juuri sellainen kuin tuollaisessa juhlallisessa tilaisuudessa tuleekin olla. Hieno pari!

Sarita Harman puku oli ainutlaatuinen ja erityisen kaunis kukka-aiheellaan. Kuin kesäinen sireenipensas. Ihailen suuresti tätä valintaa.

Leena Harkimo. Kaunis aikuinen nainen, tyylikäs vuodesta toiseen – kaikki kohdallaan. Ihailen!

Elina Kiikon puku oli niin häikäisevän kaunis, että se ei sanoja tarvitsisi. Kauniisti laskeutuva, puki kantaansa upeasti, väri sopisi hyvin monille naisille juhlaan. Puku ei ollut liian avonainen.

Silvia Modig edusti naisia komeasti!

Jenni Haukio. Vaatimaton, mutta kaunis ja tyylikäs.

– Ehdottomasti Kaisa Mäkäräinen! Perinteistä suomalaista kauneutta ilman mitään ylimääräistä!

– Kansanedustaja Tuomo Puumalan puolison puku oli upea! Tyylikäs puku, jossa upea vyö niin tätä päivää. Ja upeat korut. Ketjut on in!

Anni-Maija Fincke. Lähelle pääsi Taiveaho, mutta nyt löytyi haastaja. Kaunis puku ja kauniilla ihmisellä, kaunis!

– Anni-Maija Fincke, suunnistaja. Raikas, harkittu turkoosinsininen kokonaisuus. Myös sekä hiukset että meikki juhlavat.

Outi Heiskanen vei voiton kaikista tyylikkydellään ja kauneudellaan.

– Tutkija Aleksi Neuvosen puoliso. Todella upea, veistoksellinen puku, kaunis ja näyttävä nainen.

– En osaa valita yhtä "kuningatarta", niin paljon niitä siellä oli. Haluan kuitenkin mainita Keskustan Annika Saarikon. Saarikon puvun takana on varpaisjärveläinen Mirka Tuovinen. Puku on kierrätysmateriaalia, kuten Tuovisen muukin design. En tiedä teistä, mutta minun mielestäni Saarikko näytti upealta!

Tuuli Kaskinen Demos Helsingistä. Upea, musta, graafinen puku! Hänestä ei ole näkynyt yhtään kuvaa missään eikä kukaan ole kommentoinut hänen pukuaan. Aina puhutaan vaan muutamista samoista naisista. Tyylikkäistä pukeutujia löytyy muualtakin kuin jokapäiväisten lööppijulkkisten joukosta!


Kuvat: Lehtikuva, AOP

Lue myös:

    Uusimmat