Suomalaisen maalivahdin tilaisuus jäämässä lyhyeksi – Toronto hankki NHL-veskariosastolleen vahvistuksen

Ykkösmaalivahtinsa Frederik Andersenin loukkaantumisesta kärsinyt Toronto Maple Leafs on hankkinut kolmen pelaajan kaupassa korvaajan Los Angeles Kingsista.

Toronto nappasi maalivahti Jack Campbellin ja hyökkääjä Kyle Cliffordin Kingsista vaihtokaupassa hyökkääjä Trevor Mooreen sekä kolmannen kierroksen varausoikeuksiin vuosien 2020 ja 2021 draftissa.

Maple Leafs on ollut ongelmissa Andersenin saatua niskavamman alkuviikosta. Hänen paikkaajansa Michael Hutchinson ei ole onnistunut maalillaan. Keskiviikkona Toronto hävisi vieraissa New York Rangersille maalein 3-5.

Toronto on pitänyt AHL:ssä erinomaisesti tällä kaudella pelannutta suomalaisvahti Kasimir Kaskisuota kokoonpanossaan, mutta tämä on päässyt pelaamaan vain yhden ottelun viime marraskuussa.

Jack Campbell on pelannut tällä kaudella Los Angelesissa 20 ottelua ja päästänyt keskimäärin 2,85 maalia ottelua kohti. Kyle Clifford on tehnyt joukkueelle 53 ottelussa tehot 6+8=14. Kings-paitaan vaihtava Trevor Moore on kerännyt 27 pelissä 3+2=5 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat