Mainos

Suomalainen viihdepianisti Guinnessin ennätyskirjaan

Seuraavaan Guinnessin ennätyskirjaan pääsee ainakin yksi suomalainen maailmanennätys.

Viihdepianisti Richard Järnefeltillä on alansa suurin esiintymisrepertuaari ilman nuotteja. Muistihirmu Järnefelt soittaa korvakuulolta noin 3000 kappaletta. Vaikka Järnefelt on ylpeä saavutuksestaan, hän harmittelee yhtä ennätyksen luomaa harhakuvaa. Järnefeltin työkeikat vähenivät, sillä ME-miehen oletetaan - perusteetta - olevan taksoiltaan erittäin kallis.

Järnefelt on jo aiemmin päässyt repertuaarillaan ennätyskirjan Suomen-laitokseen. Nyt kävi ilmi, että hänen ennätyksensä on myös maailmanlaajuinen. Richard Järnefelt on kirjannut oppimistapojaan Lyhyt opastus luovempaan soittamisen pianolla- ja Intuitiot - unohdettu voimavaramme -kirjasiin.

Aatelissuvun vesa Järnefelt on muutenkin ehtiväinen hahmo: hän on viime aikoina näkynyt runsaasti lehtien sivuilla mielipidekirjoituksineen. Nuoruudessaan mies ehti jopa kuljettaa usean vuoden ajan kiellettyä kirjallisuutta Leningradin alueen juutalaisille. Richard Järnefeltillä on myös mielipide "Suomen aatelisten degeneroitumisasiasta". -Mielelläni vaatisin perinteisten sukujen nykyjäseniä ottamaan suurempaa vastuuta ympäristöstään ja kanssaihmisistään, ennätyspianisti painottaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.