Suomalainen NHL-hyökkääjä joutui hakkerin uhriksi? Twitter-tilille alkoi ilmestyä poikkeavaa sisältöä

NHL-hyökkääjä Erik Haulan Twitter-tili näyttää joutuneen vääriin käsiin. Vähäisellä käytöllä ollut tili alkoi tiistaina julkaista kryptovaluuttoihin liittyviä päivityksiä.

Haula on käyttänyt Twitter-tiliään harvakseltaan, sillä hänen viimeisin julkaisunsa on helmikuulta 2020. Tuolloin Floridaan kaupattu hyökkääjä kiitteli entistä seuraansa Carolina Hurricanesia ajastaan Raleigh'ssa.

Tiistaina Haulan tili aktivoitu. Tällä kertaa kuitenkin uudella käyttäjänimellä. Samalla myös kuvaus pelaajan profiilissa muuttui. Uuden kuvauksen mukaan tilin käyttäjä on innostunut kryptovaluutoista.

– Entinen ammattilaiskiekkoilija, josta tuli NFT-intoilija, kuvauksessa sanotaan.

Haula tuskin on päivityksen takana, sillä mies on kaikkea muuta kuin entinen kiekkoammattilainen. Hyökkääjän uusin työnantaja on New Jersey Devils, jonka riveihin hän siirtyi viime viikolla Bostonista. Vaihtokaupassa toiseen suuntaan siirtyi tshekkihyökkääjä Pavel Zacha.

Haula on viettänyt viime vuosina todellista kiekkokiertolaisen elämää NHL:ssä. Hän pelasi neljä ensimmäistä NHL-kauttaan Minnesotassa, mutta on sen jälkeen seura on vaihtunut tiheään tahtiin. Devils on Haulalle jo kuudes NHL-seura kuuden kauden aikana.



Lue myös:

    Uusimmat