Sunrise Avenuen Samu Haber tunnustaa lehdessä: Olen kusipää

Sunrise Avenuen laulajan Samu Haberin hallitsevia luonteenpiirteitä on itsevarmuus.

Aiemmin myyntitoimistoa johtanut Haber kertoo uuden Suosikin haastattelussa, että ilman Sunrise Avenueta hän todennäköisesti olisi mukana bisnesmaailmassa.

– Olisin varmaan samanlainen kusipää kuin nyt. Mr. Asshole. – – Ei tässä maailmassa kiva poika pärjää. Tavoitteenani oli saada ekalla levyllä Suomesta neljä miljoonaa vihamiestä ja miljoona levynostajaa, 33-vuotias laulaja sanoo lehdessä.

Haberin mukaan itsevarmaa elämänasennetta ja tapaa nauttia suosiosta ei aina Suomessa ymmärretä.

– Suomessa itsevarma on sama kuin kusipää. Ei tänne ole tultu miellyttämään. Totta kai oli siistiä ostaa uusi nahkasisustettu BMW rekkarilla SRA-1. Miksi en nauttisi saavutuksistani? yli 300 000 euroa vuonna 2007 tienannut Haber kysyy Suosikissa.

Sunrise Avenuen toinen albumi Popgasm ilmestyy 6. toukokuuta. Menestyvän yhtyeen vuotta varjostaa se, että erotettu kitaristi Janne Kärkkäinen on haastanut entiset bändikaverinsa oikeuteen.

– Kallistahan se on, koska meidän bändin taustalla pyörii iso koneisto lakimiehiä. Asia päättyy varmasti meidän kannalta hyvin aikanaan. Kavereiden kanssa ei pitäisi koskaan tehdä bisnestä. Ja olihan taustalla tietysti egohommaa ja muuta, Haber kommentoi MTV:n Viihdeuutisille asiaa maaliskuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat