Sunrise Avenue antoi potkut kitaristilleen

Maailmallakin hyvin menestynyt suomalainen rockyhtye Sunrise Avenue on erottanut kitaristinsa Janne Kärkkäisen. Erottamisen syynä olivat musiikilliset ja henkilökohtaiset erimielisyydet, kertoi bändin levy-yhtiö Bonnier Amigo perjantaina.

Sunrise Avenue aikoo jatkaa, mutta bändi ei ole levy-yhtiön mukaan pestannut vielä uutta kitaristia. Kärkkäinen itse sanoi halunneensa jatkaa yhtyeessä.

-Minun matkani ihmemaahan on valitettavasti päättynyt. Sitä miksi näin on käynyt, en valitettavasti itsekään tarkalleen tiedä. Päätös ei ollut minun. Olisin ollut valmis tekemään kaikkeni, ettei näin olisi käynyt, Janne Kärkkäinen kertoi perjantaina.

Suomessa siirretään yhtyeen perjantain 5.10. (Seinäjoki) ja lauantain 6.10. (Helsinki) konsertit toiseen ajankohtaan, josta tiedotetaan myöhemmin. Sunrise Avenue on saavuttanut hyvän jalansijan esimerkiksi Keski-Euroopassa. Yhtyeen albumi On The Way To Wonderland on saanut kultalevyn Saksasta. Kotimaassa bändi pokkasi albumistaan platinaa ja sai tänä vuonna Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat