Suloinen video: Pikkulapsi sai kiukunpuuskan lennolla – lentoemäntä tuli avuksi

8:35
Näillä vinkeillä perheloma onnistuu.

Kun Savannah Blum astui lentokoneeseen yhdessä noin 1,5 vuotta vanhan tyttärensä kanssa, tyttö päätti pistää ranttaliksi. Silloin lentoemäntä Jessica Jackson ojensi auttavat kätensä.

Netissä on ihasteltu videota, jossa Southwest Airlines -lentoyhtiön lentoemäntä Jessica Jackson pitelee sylissään matkustajan hieman yli puolitoistavuotiasta tytärtä samalla, kun kulkee koneen keskikäytävällä ja sulkee matkatavarahyllyjen luukkuja. Videoklipistä uutisoi muun muassa NBC New York -sivusto.

Videolla näkyy, miten pikkuinen tyttö hymyilee innoissaan. Muut matkustajat heittelevät hänelle lentosuukkoja. 

Mutkia matkassa

Videon kuvasi tytön äiti Savannah Blum. Opettajana työskentelevä Savannah oli ollut Brittan-tyttärensä kanssa sukuloimassa Austinissa Texasissa kevätlomalla, ja lauantaina he olivat palaamassa kotiin Renoon. Heillä oli välilasku Las Vegasissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Matka ei kuitenkaan sujunut ongelmitta. Matkustajien ei alun perin ollut ollut määrä vaihtaa konetta lentojen välissä, mutta nyt niin jouduttiin tekemään. 

Kiukunpuuska jatkolennolla

Kun Savannah tyttärineen nousi jatkolennon koneeseen, Brittan sai kiukkukohtauksen. Silloin Jessica, joka oli lentoemäntänä myös tällä lennolla, tarjoutui ottamaan Brittonin syliinsä. 

Savannah kertoo, että yleensä Brittan nukkuu lentokoneessa, mutta tuolloin lapsi ei ollut innostunut päiväunista.

Savannah istui paikalleen ja kuvasi videota samalla, kun Jessica hoiti lentoemännän velvollisuuksiaan lähtövalmisteluiden aikana.

Keino tepsi, sillä Brittan rauhoittui. 

Halusi auttaa toista äitiä

Jessica kertoo olevansa itsekin äiti. 

– Tiedän, millaista on matkustaa pikkuisten kanssa. Kun näin hänen olevan vähän levoton, jokin sai minut tarjoamaan apua. Ajattelin, että jonkun pitää auttaa tuota äitiä, Jessica kertoo Ktvn.com-sivustolle

Jessica kertoo sivustolle, että hän on aiemminkin auttanut muita, mutta ei häntä ennen ole kuvattu samalla.

– Tekisin saman siitäkin huolimatta, kuvattaisiinko minua vai ei. Jos vauva itkee, voin ottaa sen syliini.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja