Suloinen nappisilmä! Hovi julkaisi prinssi Oscarin viralliset ristiäiskuvat

Ruotsissa juhlittiin viime perjantaina kuninkaallisia ristiäisiä, kun prinssi Oscar kastettiin. 

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin toinen lapsi, prinssi Oscar, syntyi maaliskuun toisena päivänä vuonna 2016. 

Oscar kastettiin perjantaina 27. toukokuuta. Hänen koko nimensä on Oscar Carl Olof, ja hän on titteliltään Skånen herttua. 

Hovi julkaisi tänään sunnuntaina ristiäispäivän viralliset potretit. Yhdessä kuvista poseeraa Oscar ylpeiden vanhempiensa ja isosiskonsa Estellen kanssa. 

Estelle istuu kuvassa isänsä Danielin sylissä ja sulattaa sydämet hurmaavalla hymyllään. 

Toisessa kuvassa esiintyvät kruununperimysjärjestyksen neljän kärki. Kuvassa seisoo ylpeänä kuningas Kaarle Kustaa. Hänen jälkeensä perimysjärjestyksessä on hänen esikoisensa Victoria, joka istuu hymyillen penkillä. 

Vickanin jälkeen kruununperimysjärjestyksessä seuraa hänen esikoisensa Estelle ja kolmantena on pikkuprinssi Oscar, ja tiirailee tyytyväisenä kuvaajaa äitinsä sylissä. 

Kastetilaisuudessa Oscarin kummeiksi nimitettiin Tanskan kruununprinssi Frederik, Norjan kruununprinsessa Mette-Marit, Victorian sisko prinsessa Madeleine, Victorian serkku Oscar Magnuson sekä Danielin serkku Hans Åström.

Myös kummit ikuistettiin omaan potrettiin. 

Lue myös:

    Uusimmat