Stylisti paljastaa: Don Tamin illan asu vetoaa miehiin

Don Tamin stylisti Jemina Hanhijärvi uskoo Tamin tulevan asukokonaisuuden olevan kuuluisan kalapaiden veroinen hitti.

Suomi kohtaa torstai-iltana jääkiekon MM-kisoissa Valko-Venäjän. Ottelu alkaa kello 20.40. Ennen virallista lähetystä voi jo seurata MTV Sportin studiota, jossa häärii muun muassa rakastettu asiantuntija Juhani ”Don Tami” Tamminen.

Tamminen on jo useamman vuoden ajan tunnettu jääkiekkomaailmassa erikoisista asuistaan. Tamin värikäs tyyli on nimetty kanadalaisen valmentaja-selostaja Don Cherryn mukaan Don Tami -tyyliksi.

Tamin tyylin takaa löytyy stylisti Jemina Hanhijärvi, joka on hankkinut asuja muun muassa Intiasta. Edellisten turnauksien kirjavien tyylien jälkeen Don Tami -fanit janoavat lisää.

– Erilaisia kuvioita on luvassa ja varsinkin torstain ja perjantain otteluiden asut ovat mielenkiintoisia, Hanhijärvi lupaa.

Don Tami on tänä vuonna ehtinyt kääntää katseita turnauksessa niin kasettipaidallaan kuin Aurinkokuningas-henkeen sopivalla kukkapaidallaan.

Hanhijärvi kertoo, että Tamin asujen perään on kyselty ahkerasti. Uniikkeja asuja ei ikävä kyllä voi saada itselleen.

Torstai-iltana Suomi kohtaa Valko-Venäjän. Jemina uskoo, että Don Tamin saattaa olla viime vuonna villinneen kalapaidan veroinen.

– Tamin yllä nähtävä asu voi olla varsinainen ”kalapaita kakkonen”. Sen voin sanoa, että miehet tulevat pitämään asusta, se todella vetoaa miehiin.

Perjantaina Suomi kohtaa MM-jäälä Sveitsin. Hanhijärvi kertoo maalanneensa Don Tamin perjantaisen asun itse. Perjantaisen asun stylisti kuvailee olevan lähellä Tamin sydäntä.

– Perjantaina Tamin yllä nähdään jotain sokeeraavaa. Se asu vaatii oikeastaan hoksottimia, että siitä huomaa tietyt nyanssit.

Suomi–Valko-Venäjä suorana lähetyksenä MTV3- ja MTV Sport 1 -kanavilla sekä Katsomossa. Ottelu alkaa kello 20.40. MTV Sportin studio alkaa 20.05.

Lue myös:

    Uusimmat