Mainos

Stubb: Harkimo-uutinen oli eittämättä yllätys

0:56

Kokoomuksen puheenjohtajan Alexander Stubbin mukaan uutinen Hjallis Harkimon mahdollisesta lähdöstä kokoomuksen puheenjohtajakisaan oli eittämättä yllätys. Stubb kertoo olevansa 100-prosenttisen sitoutunut jatkamaan kokoomuksen puheenjohtajana. Hänen mukaansa mahdolliset kilpailijat puheenjohtajakisaan ovat tervetulleita.

– Kokoomus on omasta mielestäni maailman hienoin kansanliike, ja ymmärrän, että tietyt ihmiset tavoittelevat puheenjohtajan paikkaa, Stubb sanoo.

Puolueen puheenjohtaja seuraavaksi kahdeksi vuodeksi valitaan Lappeenrannan puoluekokouksessa kesäkuussa. Stubb tavoittelee jatkoa tehtävässään.

– Puoluekokous päättää kokoomuksen puheenjohtajasta, ja itse olen ilmoittanut olevani käytettävissä, Stubb sanoi Vero 2016 -päivien yhteydessä.

Kysymykseen mahdollisesta puolueen sisäisestä oppositiosta, Stubb vastasi sanomalla tilanteen puolueessa olevan erittäin hyvä.

Kansanedustaja Harry Harkimo sanoi eilen STT:lle, että häntä on pyydetty mukaan kokoomuksen puheenjohtajakilpaan. Harkimo sanoi, ettei ole vielä miettinyt mahdollista ehdokkuutta.

– Minua on pyydetty lähtemään ehdokkaaksi. Mietin jossain vaiheessa asiaa, Harkimo sanoi.

Tänään Harkimo ei kommentoinut asiaa tarkemmin MTV Uutisille.

Urheilulehden mukaan Harkimo olisi lähdössä puheenjohtajakilpaan. Lehden tietojen mukaan Harkimo on harkinnut ehdokkuuttaan vakavissaan jo jonkin aikaa ja on nyt kallistumassa ehdolle asettumisen kannalle.

Jo viime viikolla Harkimo kertoi Verkkouutisille olevansa valmis harkitsemaan tulevaisuudessa kokoomuksen puheenjohtajaehdokkaaksi asettumista. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja