Strippaa miehellesi – katso vinkit!

Viettelevä tanssiesitys miehesi edessä tuo piristystä makuuhuoneeseen ja saa niin sinut kuin kumppanisikin tuntemaan olonne superseksikkäiksi. Katso vinkit, joiden avulla strippiesitys onnistuu aloittelijoiltakin.

Ensimmäinen ja tärkein sääntö on rentoutua ja nauttia tekemisestään. Hermostuneisuus huokuu ulospäin ja saattaa tehdä tilanteesta kiusallisen. Alkuun saattaa jännittää, mutta vähitellen opit varmasti pitämään strippaamisesta!

Toinen vinkki liittyy harjoitteluun. Sinun ei toki tarvitse treenata rutiininomaisesti ennen esitystäsi, mutta saat lisää itsevarmuutta totuttelemalla puuhaan vaikkapa itseksesi peilin edessä.

Valitse vaatteet, jotka on helppo riisua. Pienet yksityiskohdat ovat plussaa, kuten sellaiset paidat, jotka voi viettelevästi napittaa auki. Jos olet erityisen rohkealle tuulella, voit pukea päällesi vaikkapa roolivaatteet!

Valitse musiikki, joka auttaa sinua rentoutumaan ja tanssahtelemaan. Katso häntä syvälle silmiin, äläkä anna hänen koskettaa sinua esityksesi aikana.

MTV/Helmi

Lähde: Goodtoknow.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja