Streisand: Olen kyllästynyt lauluihini

Barbra Streisand kertoo pitävänsä omien kappaleidensa kuuntelua niin tylsänä, että se oli yksi syy hänen julkisten esiintymisten lopettamiselle kolme vuotta sitten. Streisand, 61, kertoo Reader's Digest -lehden haastattelussa, että kun hän on tehnyt albumin, hän on niin kyllästynyt sen musiikkiin, ettei hän kuuntele levyään noin kymmeneen vuoteen.

- Todellakin, olen kyllästynyt siihen. Siksi lopetin konsertoimisenkin - ramppikuumeen ja 30 kappaleen laulamisen tuoman rasituksen lisäksi. On pitkästyttävää laulaa omia kappaleita, hän sanoo.

Streisand lopetti julkiset esiintymiset syyskuussa 2000, mutta viime vuonna hän lauloi Hollywoodissa rahankeräystilaisuudessa, joka järjestettiin hänen demokraattiseen puolueeseen kuuluvien ystävien hyväksi.

Streisandin uusi albumi The Movie Album, joka on hänen 58. nauhoituksensa, tulee myyntiin lokakuussa. Mutta Streisand ei usko enää pitävänsä julkisia konsertteja. - On hauskaa tehdä show ja ohjata ja ajatella sitä, mutta sitten se täytyy pitää, täytyy esiintyä. En tule ajatelleeksi sitä koskaan ennen kuin se on liian myöhäistä, hän sanoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja