Mainos

Stonesoft kasvoi selvästi

Stonesoftin viime vuoden liikevaihto oli 164,6 miljoonaa markkaa, mikäli oli 113 prosenttia edellisvuotta enemmän. Liikevoitto ennen liikearvopoistoja oli 18,3 miljoonaa markkaa, 49 prosenttia aiempaa enemmän.

Stonesoftin liiketoiminta on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: Networks- ja eSolutions -toimintoihin. Näistä Networks-liiketoiminta kasvoi 193 prosenttia, ja sen kannattavuus oli erinomainen, yhtiö kertoo tiedotteessan. eSolutions-liiketoiminta kasvoi 49 posenttia, mutta sen toiminta oli tappiollista.

Tilinpäätöstietojen julkistamisen yhteydessä Stonesoft ilmoittaa harkitsevansa siirtymistä Helsingin pörssin päälistalle ja osakeannin toteuttamista.

Stonesoft Oyj on erikoistunut yritysten tietoverkkojen korkean käytettävyyden, tietoturvan sekä vaativan sähköisen liiketoiminnan ohjelmistopohjaisiin ratkaisuihin. Yhtiön kehittämien ja tarjoamien tuotteiden ja ratkaisujen avulla yritykset voivat tehostaa nykyisiä liiketoimintojaan tai kehittää kokonaan uusia liiketoimintaprosesseja verkkoympäristössä.

Stonesoftuskoo kasvun jatkuvan edelleen voimakkaasti valituilla liiketoiminta-alueilla. Yhtiö uskoo liikevaihdon kasvun olevan yli 80% vuonna 2000. Yhtiö jatkaa kevään aikana merkittäviä panostuksia nykyisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja markkinointiin sekä niihin liittyviin muihin investointeihin. Liikevoiton ennen liikearvopoistoja uskotaan koko tilikaudella 2000 säilyvän nykytasolla, mutta se voi tilikauden aikana neljännesvuosittain vaihdella voimakkaastikin.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.