Sting vetämässä ennätysyleisön Kirjurinluodolle

Brittilaulaja Sting on hyvää vauhtia vetämässä ennätysyleisön Pori Jazzin konserttipuistoon Kirjurinluodolle. Rockherran tähdittämään konserttiin on myyty ennakkoon jo 25000 lippua, mikä on tapahtuman kaikkien aikojen ennätys yhden konsertin ennakkomyynnissä.

Kirjurinluodon konserteissa on muutaman kerran 41-vuotisen festivaalin historiassa ollut yli 25000 lipun ostanutta. Stingin ennakkomyyntitahti enteilee jopa 3:lla alkavaa lukemaa. Järjestäjät myyvät konserttiin enintään 30000 lippua.

54-vuotias Sting esiintyy vasta toiseksi viimeisenä päivänä. Hän saapuu Satakuntaan Tukholmasta, missä hän esiintyy niin ikään jazzfestivaaleilla. Samassa tapahtumassa käyvät myös muut Porin kovimmat nimet. Ruotsi näkee ensiksi esimerkiksi Neville Brothersin ja Kanye Westin.

Yhdysvaltalainen West esiintyy Kirjurinluodolla perjantaina. Ensimmäistä kertaa Suomessa vierailevan hiphopparin tähdittämään konserttiin on ostanut lipun 8000 ihmistä.

Lauantaina alkavaan Pori Jazziin on yhteensä myyty jo 45000 lippua ennakkoon. Tapahtumassa on kaikkiaan 40 maksullista konserttia ja 60 ilmaiskonserttia.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat