Sting ensi kesänä Pori Jazziin

Brittimuusikko Sting konsertoi ensi kesänä Pori Jazzissa. Sting esiintyy Kirjurinluodon Arenalla lauantaina 22. heinäkuuta.

Stingin kiertueen kokoonpanoon kuuluvat kitaristit Dominic Miller ja Lyle Workman. Yhtyeessä soittaa myös Paul McCartneyn maailmankiertueen rumpalina toiminut Abe Laboriel Jr.

Sting nousi kuuluisuuteen 70-80-luvun vaihteen molemmin puolin vaikuttaneen The Police -yhtyeen keulahahmona. Bändi muistetaan parhaiten megahiteistä Every Breath You Take, Roxanne, Walking on the Moon ja Don’t Stand So Close to Me.

The Policen jälkeen Sting on tehnyt menestyksekkään uran sooloartistina. Sting on palkittu 17 kertaa Grammy-palkinnolla ja hän on näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa. Suomessa Stingin levyjä on myyty yli 150 000.

Tulevan kesän konsertti on Stingin ensimmäinen esiintyminen Pori Jazzissa. Samassa konsertissa nähdään myös helsinkiläinen jazzkomeetta The Five Corners Quintet.

Koko festivaaliohjelma julkaistaan maaliskuun lopussa. Arenan ulkoilmakonserttien jälkeiseen käyttöön uudeksi isoksi tapahtumapaikaksi Kirjurinluotoon pystytetään 3500 hengen teltta.

Pori Jazz järjestetään 15.-23. heinäkuuta. Lipunmyynti Stingin konserttiin alkaa Lippupalvelun myyntipisteissä maanantaina 6. maaliskuuta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat