Mainos

Stinan suunnitelma: Kihnu

Kihnu on Ramsinrannassa sijaitseva uusi paritalo. Asunto soveltuu mieluummin pariskunnalle kuin lapsiperheelle, koska asunnossa on yksi makuuhuone. Asunnon kunto on hyvä, mutta asunnon alakerta on vasta puolivalmis.

Olohuone ja avokeittiö avautuu suoraan sisääntulosta. Olohuoneesta löytyy kaunis valkoinen takka. Isoista ikkunoista avautuu kaunis näkymä talon takapihalle. Tila tuntuu hieman ahtaalta, koska sisustuksessa on käytetty paljon itämaistyyppisiä tummanruskeita huonekaluja. Ruokaryhmän koko on tilaan nähden liian suuri.

Suunnitelmassa tuon tilalle kevyemmän ruokaryhmän ja sijoitan ruskeat huonekalut alakertaan. Vaihdan sohvan paikkaa toiselle puolelle olohuonetta. Tälloin saadaan helpompi läpikulku terassille ja ruokatilaan. Lainaan myös myynnin ajaksi modernin nojatuolin ja kohdevalaisimia olohuoneeseen.

Asukkaan sohva on kevyen pinkin sävyinen, joka on mielestäni kiva yksityiskohta. Ajattelin jatkaa asunnon värisävyjä erilaisilla kirkkailla väreillä.

Yläkerran avoparvi antaa monta eri käyttömahdollisuutta. Suunnittelen sinne työpisteen. Parvelta on hienot näkymät suurista lasi-ikkunoista ulos ja alakerran tiloihin.

Makuuhuone on pieni verrattuna asunnon muihin tiloihin, eikä anna paljon mahdollisuuksia ihmeellisempiin sisustuksiin. Voimme kuitenkin antaa uutta ilmettä uusilla tekstiileillä ja valaisimilla.

Pohjakerroksessa on iso kodinhoitotila ja puolivalmis varastotila. Näistä meillä on mahdollisuus suunnitella vierashuone tai työhuone. Tila voisi toimia teini-ikäisen lapsen huoneena. Tilassa ei ole ikkunaa, joten asennamme kattoon kunnon halogeenivalot.

Asunto on ihanan valoisa ja takapiha on kesällä kuin erillinen olohuone.

Luomalla asuntoon yhden huoneen lisää kaikilla tiloilla on oma käyttötarve. Luulen, että asunto löytää pian uudet omistajat.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.