Starskysta & Hutchista elokuva

Televisiokanava ABC:llä 1970-luvulla esitetyn sarjan Starsky and Hutch hahmoista on tehty elokuva. Starsky ja Hutch ovat kaksi poliisia, jotka ajavat huippunopealla Ford Torinolla ja pidättävät konnia. Idea elokuvasta on lähtöisin kahdelta näyttelijältä ja elokuvan ohjaajalta Todd Phillipsiltä. David Starskya esittää elokuvassa Ben Stiller ja Ken "Hutch" Hutchinsonia Owen Wilson.

Elokuvan menestys on vielä arvoitus. Elokuvan pääasiallinen kohdeyleisö, nuoret miehet, eivät olleet vielä syntyneetkään, kun sarja pyöri televisiossa. Lisäksi televisiossa seikkailleet Starsky ja Hutch eivät olleet edes erityisen suosittuja. Sarja oli ensimmäisellä kaudellaan 16. katsotuin televisio-ohjelma, sillä nuoret miehet pitivät sitä "siistinä".

Sarjaa kritisoitiin väkivaltaisuudesta. Myöhempinä vuosina valtaosa tulitaisteluista ja tappeluista korvattiinkin kaksikon sekä ilmiantaja Huggy Bearin välisellä koomisella kanssakäymisellä. Elokuvassa Huggy Bearia esittää Snoop Dogg.

Elokuva sijoittuu samalle alueelle kuin televisiosarjakin. Elokuvassa kerrotaan melko suoraviivainen tarina kahdesta poliisista, jotka jäljittävät kokaiinin salakuljettajaa. Kuten televisiossakin, Starsky ja Hutch saavat Huggylta vinkkejä miehen pyydystämiseksi. Elokuvassa on myös paljon sisäpiirin vitsejä.

Phillips sanoo, etteivät hän ja käsikirjoittajat ole aikoneet tehdä sarjan uudelleenfilmatisointia, eivätkä täydellistä parodiaa sarjasta. Lopputulos on sekoitus yliampuvia hahmoja ja juonenkäänteitä suoraviivaisessa poliisidraamassa.

Lue myös:

    Uusimmat