Mainos

SSH sai sijoittajilta 80 miljoonaa markkaa

SSH Communications Security Oyon järjestänyt suunnatun osakeannin yksityisille sijoittajille. Yhtiö keräsi uutta pääomaa noin 80 miljoonaa markkaa. SSH hankki käyttöpääomaa yrityksen kansainväliseen kasvuun ja tuotekehitykseen.

Joulukuussa järjestetyssä suunnatussa annissa 26 kotimaista sijoittajaa merkitsi 2 050 000 uutta osaketta. SSH:n osakkeiden määrä on annin jälkeen 22 710 000 kappaletta. Sijoittajien joukossa on mm. useita vakuutus- ja eläkevakuutusyhtiöitä, sijoitusrahastoja sekä muita pääomasijoittajia.

SSH:n vuoden 1999 liikevaihto (12 kuukauden pro forma) on alustavien laskelmien mukaan noin 38 Mmk ja tulos hyvä. Vuoden 1998 (12 kk) liikevaihto oli noin 9 Mmk ja tulos lievästi positiivinen, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

SSH Communications Security Vuonna 1995 perustettu SSH Communications Security on maailman johtava vaativien verkkoturvallisuusohjelmien toimittaja, joka tarjoaa huippunykyaikaisia, vahvaan kryptografiaan ja luotettavuuteen pohjautuvia ratkaisuja Internetin tietoliikenteen salaamiseen. Yrityksen SSH- (Secure Shell) ohjelmistosta on muodostunut de facto -standardi turvallisten etäyhteyksien muodostamiseen. Ohjelmistolla on nykyisin jopa miljoona käyttäjää yli 60:ssä eri maassa. SSH IPSEC Express on markkinajohtaja IPsec- (Internet Protocol Security), IKE- (Internet Key Exchange) teknologian ja X.509-sertifikaatinhallintaratkaisujen toimittajana.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.