Spekulaatiot jylläävät – onko Miley Cyrusin uudessa kappaleessa lukuisia piiloviestejä laulajan eksälle?

0:48
Tällaisia kuvia Miley Cyrusista ja Liam Hemsworthista napattiin heidän hääpäivänään.

Miley Cyrusin uutuuskappaleen sanat ovat herättäneet spekulaatioita sosiaalisessa mediassa.

Yhdysvaltalaislaulaja Miley Cyrus julkaisi viime viikolla Flowers-nimeä kantavan singlen, joka on ensimmäinen päivänvalon nähnyt kappale artistin tulevalta albumilta.

Uutuussinglen sanat ovat herättäneet spekulaatioita sosiaalisessa mediassa. Moni uskoo kappaleen sisältävän lukuisia piilotettuja viestejä Cyrusin ex-puolisolle, näyttelijä Liam Hemsworthille. Cyrus ja Hemsworth avioituivat joulukuussa 2018 ja erosivat seitsemää kuukautta myöhemmin.

Cyrusin Flowers-kappale julkaistiin Hemsworthin syntymäpäivänä 13. tammikuuta. Moni tarkkakuuloinen fani pisti merkille, että kappaleen kertosäkeen sanat vaikuttavat olevan "peilattu" laulaja Bruno Marsin When I Was Your Man -hitistä, jonka Hemsworth on huhujen mukaan aikoinaan omistanut Cyrusille.

Marsin When I Was Your Man -kappaleen kertosäe kuuluu vapaasti suomennettuna seuraavasti:

Minun olisi pitänyt ostaa sinulle kukkia / Ja pitää kädestäsi / Antaa sinulle kaikki tuntini / Kun minulla oli mahdollisuus / Viedä sinut jokaisiin juhliin koska halusit vain tanssia...

Cyrusin Flowers-kappaleen kertosäe puolestaan kuuluu vapaasti suomennettuna näin:

Voin ostaa itselleni kukkia / Kirjoittaa nimeni hiekkaan / Puhua itselleni tuntien ajan / Sanoa asioita joita et ymmärrä / Voin viedä itseni tanssimaan / Voin pitää itseäni kädestä / Voin rakastaa itseäni paremmin kuin sinä

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Fanit uskovat myös, että Cyrus viittaa kappaleen alussa hänen ja Hemsworthin Malibussa sijainneeseen kotiin, joka paloi Kalifornian maastopaloissa vuonna 2018. Kappaleessa lauletaan vapaasti suomennettuna rakensimme kodin ja katsoimme sen palavan.

Kumpikaan osapuoli ei ole ottanut kantaa somessa jyllääviin spekulaatioihin.

Cyrus deittailee nykyään muusikko Maxx Morandoa, kun taas Hemsworth seurustelee näyttelijä Gabriella Brooksin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja