Sotshin talviolympialaisissa kisakansa istuu suomalaisilla katsomotuoleilla

Salolainen Arvo Piiroinen Oy sai mittavan kaupan Venäjän talviolympialaisiin. Vuonna 2014 järjestettävien olympialaisten jääareena varustetaan TM-malliston katsomotuoleilla.

– Olemme onnistuneet saamaan yhden maailman merkittävistä urheilukatsomoista toimitettavaksemme. Jääareena on rakennuksena valtava. Sen ympärille rakennetaan kaikki suorituspaikat, koko olympiakylä ja massiivinen tieverkosto, iloitsee Piiroisen myyntijohtaja Iivari Kalliomäki, joka on juuri palannut Sotshin työmaalta.

– Kyseessä on kansainvälisesti merkittävä kohde, ja meille erittäin tärkeä referenssi. Tavarantoimittajaksi pääsy on vaatinut paljon pohjatyötä ja yksityiskohtien viilausta, Kalliomäki jatkaa.

Piiroisen TM-katsomotuoli on laadukas ja kestävä. Sotshiin toimitettava katsomo on jo kolmas saman arkkitehdin kautta Venäjälle suunniteltu ja toteutettu kohde. Kauppa käsittää noin 12 000 istuinta, mikä on merkittävä määrä 130 henkilöä työllistävässä tehtaassa. Suomessa TM-malliston tuoleja löytyy lähes jokaisesta SM-liigahallista ja useasta KHL-areenasta Venäjällä.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Arvo Piiroinen Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja