Sorrutko sinäkin? Näillä epäeettisillä tavoilla ihmiset huijaavat itselleen hyötyä elämässä

Techinsider.io jakaa epäeettiset vinkit, joihin moni meistä on sortunut säästääkseen muutaman sentin.

”Ei elämästä selviä hengissä”, lauloi jo Juice Leskinenkin, joten miksi kärsiä? Techinsider-sivusto jakaa epäeettiset vinkit, joihin moni meistä on sortunut helpomman elämän ja nopean käteisen toivossa. Älä kokeile näitä!

Et kai toimi näin tökerösti?

  1. Palautat toivomasi ja sitten saamasi kalliin lahjan kauppaan. Pidät rahat, koska olet muka ansainnut ne. Siis palautithan sinä sen paketin, siinä oli jo kovasti työtä...
  2. Toivot, että Suomessa käytettäisiin shekkejä, jotta voisit ostaa nyt ja maksaa joskus, ehkä, jos siis viitsit.
  3. Matkoilla haet lentokenttäkaupasta suklaapatukan, jotta saat lentokentältä ostetun pussin: ”Jes, ilmainen käsimatkatavara!”
  4. Ostat kalliin paidan bileitä varten, piilotat hintalapun niskaasi ja palautat vaatteen juhlien jälkeen: ”Voi harmi, tämä olikin liian pieni…”
  5. Et koskaan maksa yhteisessä illanvietossa. Jostain syystä lompakkosi unohtuu joka kerta. Onneksi kaverit maksavat…
  6. Lainaat rahaa. Et palauta sitä, ellei joku erikseen muistuta. Pidät myös lainaamasi vaatteet ja kirjat, koska "unohdat".
  7. Varastat vaatteita sisaruksesi kaapista. Et palauta niitä.
  8. Sinulla on edelleen opiskelijakortti, vaikka koulusi loppui kuusi vuotta sitten. Ostelet halpoja bussilippuja vailla omantunnontuskia.
  9. Otat kaupassa luomuomenoita. Punnitset ne tavallisten hinnalla: ”Jes, 50 sentin säästö!”
  10. Pyydät ravintolassa aina useita poletteja vessakäyntiä varten. Käytät yhden ja säästät muut, jotta pääset ilmaiseksi julkisiin vessoihin.
  11. Vaihtoehtoisesti hiivit vessaan kalliiseen hotelliin.
  12. Ostat matkalipun kohteesta A kohteeseen C, mutta jäät jo kohteessa B. ”Hei, ei se ole laitonta!”
  13. Ostat laitteen, jonka jo omistat, mutta jonka hajotit. Viet vanhan, risan laitteen kauppaan ja vaadit rahat takaisin.
  14. Valitat ravintolassa pikkuasiasta, jotta saisit alennusta. Etkä jätä lomalla koskaan tippiä: "Mitä ne sillä muka tekevät? Hankkikoon rahansa muualta..."
  15. Sovittelet vaatteet myyjän avustuksella liikkeessä. Tuhlaat myyjäparan aikaa ainakin tunnin; sitten poistut, ja ostat saman vaatteen netistä halvemmalla.
  16. Kun olet lääkärissä (tai kaverillasi), varastat kaikki mahdolliset alennuskupongit, rasvanäytteet ja alennuslipukkeet aikakauslehdistä: ”Ooh, tämä voide maksaa kaupassa kolme kymppiä, tämä näyte on siis selvää säästöä!”
  17. Väität busseissa, ravintoloissa ja huvipuistoissa, että lapsesi on edelleen nelivuotias: "Antakaa alennusta!"
  18. Ostat jopa itsellesi lasten lipun automaatista: ”Oho, mikä kamala vahinko, sori…”
  19. Saat väärän ruoan ravintolassa. Et palauta sitä, koska se on kalliimpi kuin annos, jonka tilasit. Kun tarjoilija tulee kertomaan asiasta, teeskentelet joko tietämätöntä tai tyrmistynyttä.
  20. Vanhempasi elättävät sinua. Olet 35-vuotias.

+1 Nautit suunnattomasti tästä maksuttomasta vinkistä:


Lue myös:

    Uusimmat