Sormuskaupoille lähtenyt mies kohtasi kassalla järkälemäisen yllätyksen: "Ei tässä mitään, teen näin koko ajan"

Muuan yhdysvaltalaismies koki maanantaina kirjaimellisesti valtavan yllätyksen oltuaan ostamassa kihlasormusta mielitietylleen.

Oikea sormus oli jo löytynyt, ja kaupat olivat maksua vaille valmiit. Mies seisoi kassalla neuvottelemassa osamaksusuunnitelmasta, kun paikalle ilmestyi 216-senttinen jättiläinen.

Kyseessä oli 19 vuotta NBA:ssa pelannut, nykyisin tv-lähetyksissä asiantuntijana toimiva Shaquille O'Neal, joka iski oman pankkikorttinsa tiskiin.

Ostoksilla ollut mies vastusteli O'Nealin tarjousta alkuun, mutta tämä teki möreällä äänellä pelin selväksi.

– Sanoin, että "ei tässä mitään, teen näin koko ajan". Haluan vain ihmisten hymyilevän, siinä se, O'Neal sanoi ruotsalaisen Aftonbladetin mukaan.

O'Neal ei halua kertoa, paljonko sormus maksoi, koska se ei ole asiassa tärkeintä. Eikä summa varmastikaan ollut mitään miehelle, jonka palkkatulot koko NBA-uran ajalta huitelevat ennen veroja ja muita vähennyksiä lähes 300 miljoonassa dollarissa.

Video tilanteesta on kiertänyt muutaman päivän ajan sosiaalisessa mediassa.

Juttu jatkuu videoupotuksen jälkeen.

– Tämän ei ollut tarkoitus tulla julki, koska en tee tätä julkisuuden takia, O'Neal sanoi TNT-kanavan NBA-studiolähetyksessä.

– Muutama päivä sitten olin huonekaluostoksilla, ja siellä oli eräs nainen autistisen tyttärensä kanssa. Hoidin heidän ostoksensa. Haluan vain tehdä ihmiset iloisiksi. Joka kerta kun lähden kotoani, pyrin tekemään hyvää.

Sentterinä korinalustaa dominoinut O'Neal nähtiin NBA-urallaan Orlando Magicin, Los Angeles Lakersin, Miami Heatin, Phoenix Sunsin, Cleveland Cavaliersin ja Boston Celticsin riveissä. O'Neal voitti neljä mestaruutta, ja hänet valittiin kolmesti finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi.


USA:n maajoukkuepaidassa O'Neal juhli olympiakultaa kotikisoissa Atlantassa 1996.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja