Sopivatko sinulle vaaleat hiukset?

Palavanpunainen, romanttisen vaalea vai klassisen ruskea – mikä väri sopii sinulle parhaiten? Näillä Marie Clairen vinkeillä valitset oikean sävyn ja saat sen kestämään luonnollisena pitempään.

Jos kaksi seuraavista vaihtoehdoista pätee sinuun, blondit kutrit saattavat pukea sinua parhaiten:

– Olit lapsena vaaleahiuksinen. Jos hiuksesi olivat vaaleat kun olit pieni (etenkin kesän loppuun mennessä), ihonsävyysi sopii vaaleat kutrit hyvin aikuisenakin.

– Sinulla on varaa ja aikaa hiusten säännölliseen kunnossapitoon. Vaaleat hiukset eivät ole edullinen vaihtoehto. Ajattele niitä ylivoimaisesti parhaana asusteenasi, sellaisena jota et koskaan riisu! Sinun on pidettävä hiuksesi hyvässä kunnossa asianmukaisilla tuotteilla.

– Sinua ei haittaa olla miesmagneetti. Ei ole sattumaa, että suosituin hiusväri Los Angelesissa on nimenomaan vaalea: siellä kun tärkeintä on tulla huomatuksi! Ainakin rapakon tuolla puolen miesten päät kääntyvät blondien perässä.

Parhaan vaalean sävyn säilyttääksesi:

1. Jos päätät värjätä hiuksesi itse, valitse mieluummin hillitty tai neutraali sävy lämpimän sijaan. Suosi esimerkiksi kullan tai hunajan sävyjä. Vaalea väriaine lämmittää luonnollisesti hiuksiasi, joten jos valitset jo valmiiksi lämminsävyisen värin, lopputulos voi olla oranssinkultainen.

2. Vältä alkoholia. Blondit voivat kärsiä kuivista, elottomista hiuksista ja käyttämällä hiustenhoitotuotteita joissa on korkea alkoholipitoisuus, ongelmat voivat pahentua. Yleisiä alkoholia sisältäviä tuotteita ovat hiuslakka, geeli ja muotovaahto. Tarkista asia pullon etiketistä!

3. Jätä valkaisu hampaillesi. Usein platinanvaaleat hiukset saavat kantajansa näyttämään väsyneeltä. Pyydä mieluummin kampaajaasi luomaan kultainen pohjaväri, johon lisätään hillittyjä raitoja.

4. Anna ammattilaisen hoitaa isommat muutokset. Jos haluat muuttaa hiusväriäsi vaaleammaksi kuin oma luonnollinen sävysi, käy kampaajalla. Jos yrität tehdä suuren muodonmuutoksen kotona, voit päätyä näyttämään enemmän banaaninkeltaiselta kuin hunajanvaalealta.

Meikkivinkit blondille:

1. Persikan sävyt sopivat blondeille erinomaisesti.

2. Jos valitset punaisen huulipunan, laita punaa päivällä kevyempi kerros ja jätä vahvemmat sävyt iltakäyttöön.

3. Valitse ruskea maskara mustan sijaan – se ei riitele niin paljon vaalean hiusvärisi kanssa.

Lue myös:

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja