Mainos

Sopivassa suhteessa: Hermo mennöö!

Helmen uusi blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa pikkuvaimon miehen lomafiilikset ovat kateissa.

Elli Mäkilä on 31-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla - rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa pohditaan miehen lomafiiliksiä – tai sitä, missä ne piileskelevät.

"Mies on lomaillut kaksi viikkoa, mutta pikkuvaimo lomailee vasta marraskuussa. Mielekkäistä töistä huolimatta olen lopen uupunut eikä miehen asenne auta asiaa – naama ei ihan ole heijastanut iloisen lomalaisen taajuutta. Tämä kiristää pikkuvaimon viulunkieltä entisestään ja alan sykkiä tilanteelle taatusti epäedullista energiaa. Aiheutan itselleni myös näppylöitä naamaan, ja se on ihan vihoviimeinen pisara. Jos on pakko olla pahalla päällä, voisin tehdä sen edes kauniisti!"

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.