Sointu Borg lataa rehelliset tuntonsa ensihetkistä TTK-harjoitussaleilla: "Kuin joku ikiroudassa jäätynyt lipputanko"

Sointu Borg jakaa rehelliset tuntonsa ensimmäisistä tunnelmista TTK-harjoitussaleilla 1:53
Sointu Borg jakaa rehelliset tuntonsa ensimmäisistä tunnelmista TTK-harjoitussaleilla

Sointu Borg kertoo ensimmäisessä Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa ottavansa tanssiparketeilla erityisesti ilon irti näyttävistä asuista.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelma alkaa sunnuntaina 3. syyskuuta ensimmäisellä jaksolla, jossa päästään näkemään tähtioppilaiden ja -opettajien ensitunnelmat harjoitussaleilta. 

Ensimmäiset fiiliksensä jaksossa ensiaskeleista jakaa myös kaunistelematta yrittäjä ja vuoden 2021 Diili-voittaja Sointu Borg. Hänen opettajanaan toimii Henri Tanner

Harjoitustensa aluksi kaksikko tapaili kertomansa mukaan jo tangon ja samban askelia – mikä ei tähtiopettajan mukaan ole aivan tavanomainen tapa aloittaa kilpatanssit. 

– Se on sinällään ihan hauska, yleensä kilpatanssimaailmassa tango tai samba ei kumpikaan ole ensimmäisen neljän tanssin joukossa, mistä aloitetaan, Tanner pohtii. 

Borgin mukaan tango oli tuntunut alkuun sinällään melko luontevalta, vaikka asennot oudoilta tuntuivatkin. Sambassa tuli vastaan enemmän haasteita. 

– Mä mielestäni olen ihan hyvä vetkuttamaan lanteita. Mutta sitten mulla tuli siinä vähän semmoinen pikkupaniikki, että Henkan berberi hienosti heiluu, mutta musta tuntuu, että mä olin kuin joku ikiroudassa jäätynyt lipputanko. Että ei niinkun lähtenyt millään, Borg avautuu. 

Haasteesta huolimatta Borg on varma, että he tulevat esittelemään TTK-parketeilla ennen kaikkea "päräyttävää show-meininkiä". 

– Aion vetää aivan yli niissä asuissa. Täällä saa luvan kanssa esitellä vartaloa, siitä otan kaiken irti. Tulee äärifeminiinistä, upeaa kaikkea, bum bum bum, Borg linjaa. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 3.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 10.9. klo 19.30 alkaen.

 
Tanssikupla MTV Katsomossa ma 4.9. alkaen maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat