Sointu Borg jakoi rehellisen kuvaparin itsestään – muistuttaa tärkeästä asiasta: "Kuvat otettu 24 tunnin sisällä"

Sisarukset Topi ja Sointu Borg ihastuttivat Kultainen Venla -gaalassa – Topilla oli yllätys toimittajalle sekä kuvaajalle 6:25
Sisarukset Topi ja Sointu Borg ihastuttivat Kultainen Venla -gaalassa – Topilla oli yllätys toimittajalle sekä kuvaajalle.

Sointu Borg jakoi rehellisen kuvaparin Instagramissa ja muistuttaa tärkeästä asiasta. 

Yrittäjä, puhuja ja mediapersoona Sointu Borg muistuttaa seuraajiaan tärkeästä asiasta. Hän julkaisi itsestään kuvan, jossa hän meikattuna Kultainen Venla -gaalan lookiaan varten. Toinen kuva on otettu 24 tuntia tämän jälkeen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa kuvan täältä. 

Sama pärstä, kuvat otettu 24 tunnin sisällä. Ammattimeikkaaja tekee ihmeitä. Kelatkaa, että ulkomailla joidenkin glam-tiimeihin kuuluu KYMMENIÄ ihmisiä! Älkääpä siis antako internetin huijata teitä. En ole mielestäni mitenkään epäviehättävä jälkimmäisessä. Halusin vaan näyttää kontrastin. Jokainen on mersu 100-prosenttisen naturaalina! Borg kirjoittaa. 

Seuraajat ovat kiitelleet Borgia rehellisestä postauksestaan. 

– Ihanaa, että tuodaan tätä realismia myös isojen vaikuttajien puolesta! Toisessa kuvassa kuvakulma ja muu tietysti hitusen erilainen, mutta on tärkeää, että tuodaan esille just sitä että me lähes kaikki näytetään aika tavallisilta ilman suurempaa tälläytymistä! yksi seuraaja kommentoi. 

Ihanaa, kun näytät nämä molemmat puolet täällä, täyttä timanttia meikillä ja ilman! toinen komppaa. 

Sointu Borg saapui yhdessä veljensä Topi Borgin kanssa Kultainen Venla -gaalaan perjantaina 26.1. MTV Uutisten haastatteluun kaksikko livahti sähäkän lennokkaasti, kumpikin naureskellen. 

– Tämä on mennyt ihan sähläämiseksi minulla ja Topilla tämä homma, Sointu Borg naureskeli. 

Topi Borg kertoi olleensa tyytyväinen siitä, että "pääsi antamaan kuvausryhmälle suklaat". 

– Joten tein jotain, mitä kukaan ei ole tehnyt. 

 Topilla oli yllätys MTV Uutisten toimittajalle sekä kuvaajalle. Katso yllä oleva video!

Vuonna 2023 Ylellä esitetty Kirjolla-sarja nosti Topi Borgin koko kansan tietoisuuteen. Alkuun julkisuus huoletti Sointu-siskoa, mutta kaikki on mennyt hyvin ja palaute on ollut tämän mukaan ainoastaan positiivista. 

Topi Borg varasti Venla-gaalassa monella tapaa show'n omalla heittäytyvällä ja elämäniloisella asenteellaan. Hän pääsi lavalle jakamaan siskonsa kanssa Vuoden keskusteluohjelma 2023 -palkinnon. Perjantai-ohjelman voitosta kuultuaan juontaja Sean Ricks nousi lavalle ja juoksi suoraan Topin syleilyyn.

Hellyttävä tilanne sai hurjannäköisen käänteen, kun Sean mätkähti yllättäen lattialle. Topi syöksyi oitis auttamaan juontajan takaisin ylös.

Hurja tilanne! Sean Ricks mätkähti lattialle Kultainen Venla -lavalla 1:53
Sean Ricks mätkähti lattialle Topi Borgin syleilystä Kultainen Venla -gaalassa. Katso tilanne videolta! 

Lue myös:

    Uusimmat