Mainos

Soini Puttoselle: Tervetuloa Soinin linjoille

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini tervehtii ilolla Aalto-yliopiston rahoituksen professorin Vesa Puttosen ehdotusta tutkia Suomen irtautumista eurosta.

Puttonen sanoo Aamulehdessä, että Suomella on kaksi vaihtoehtoa, joko lähteä tai jäädä euroon. Siksi irrottautumista olisi selvitettävä.

— Tervetuloa Soinin linjoille, Soini sanoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

Puttosen mukaan eurosta irrottautumisen selvittäminen loisi Suomelle vaihtoehdon. Nyt Suomi seuraa vierestä, mitä Euroopassa tapahtuu.

— Tätä olen kaksi vuotta yrittänyt sanoa. Tilanne on vakava. Sehän tässä on tuloksena, että jos menemme syvemmälle integraatiokehityksessä, niin kuin nyt menemme, niin tämä on kuin sammakon keittoa. On ollut ensimmäinen keittokierros, seuraavassa kokouksessa on toinen ja sieltä tulevat yhteisvastuut sekä talous- ja pankkiunioni, Soini maalasi Huomenta Suomessa.

Euromaat ovat suostuivat viime viikon perjantaina Italian ja Espanjan vaatimuksiin maiden lainakorkopaineiden helpottamiseksi. Eurojohtajat päättivät avata mahdollisuuden kriisirahastojen aiempaa laajemmille toimille, kuten pankkien suoralle pääomittamiselle.

(MTV3)

Katso Timo Soinin (ps) ja Eero Heinäluoman (sd) haastattelu: (Huomenta Suomi 3.7.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.