Sofia Vergara intoilee Emmy-mekostaan

Vergaran tähdittämä Moderni perhe -sarja kilpailee 14 palkinnosta Emmy-gaalassa. Vergara innostuu asuvaihtoehdoista enemmän kuin palkintoehdokkuuksista.

Kuvankaunis Sofia Vergara on valmis etsimään asua 23. syyskuuta järjestettävään Emmy-gaalaan. Moderni perhe -tv-sarja on ehdokkaana 14 eri kategoriassa. Vergara on myös ehdolla komediasarjan parhaan sivuosa-esittäjän katergoriassa.

Vergara paljasti People-lehdelle olevansa palkintoehdokkuuksia enemmän innoissaan uudesta puvusta.

– Sovitan jo eri asuja, mutta en ole varma, minkä asun valisten. Tiedän kuitenkin, että haluan jotain seksikästä. Haluan tuntea itseni kauniiksi. Vaikka kukaan muu ei ole samaa mieltä, se ei haittaa, Vergara kertoo.

Vergara sai syyskuussa ison sormuksen koristamaan vasenta nimetöntään. Sormuksen timantit saavat Emmy-gaalassa luultavasti lisää kimallusta rinnalleen.

– Mitä isompaa, sen parempaa, Vergara nauraa. Rakastan isoja korvakoruja. Niillä saa asusta kuin asusta mielenkiintoisen.

Sofia Vergara on suunnitellut toisen syyskokoelman K-Mart-tavaratalolle. Millainen Vergaran suunnittelema kokoelma on? Sofia Vergara intoilee Emmy-mekostaan.

MODERNI PERHE MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21.30 ja alkaa Subilla 16.lokakuuta.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja