SM-liigassa hämmentävä episodi: Tilanne tutkittiin kahdesti videolta – "Tuomareitakin taisi hävettää"

Porin Ässien ja Kuopion KalPan pelissä panosta riitti molemmilla joukkueilla, sillä ne olivat ennen taistoa tasapisteissä sarjataulukossa. Kaksi erää katseltiin ja kolmannessa erässä hutkittiin viisi maalia. Peli päättyi lopulta 3–4 (0–0, 1–1, 2–3). Tehokkain pelaaja oli KalPan kahden maalin mies Janne Keränen.

–  Tämä oli meiltä hyvä esitys. ja olimme sitkeitä. Ennen peliä puhuimme, että tätä tilannetta pitää arvostaa ja sen me teimme, Keränen analysoi.

Ottelun erikoisin episodi nähtiin kolmannessa erässä, kun KalPa oli lähellä iskeä 3–4-maalin. Tilanne tutkittiin videolta, jonka jälkeen tuomari levitti kätensä. Ei maalia. Hetkeä myöhemmin hallissa hämmennyttiin, kun tuomaristo oli jälleen katsomassa samaa tilannetta videolta. KalPa ei tilanteessa haastanut, koska joukkue oli jo aikalisänsä käyttänyt.

–  Tuomarit sanoivat, että tilannehuoneesta tuli viestiä toimitsija-aitioon, että se pitää katsoa uudelleen. En tiennyt, että niin voi edes tapahtua. En osaa sanoa miksi niin tehtiin, kun tuomio oli lopulta sama kuin ensimmäisellä kerralla. Tuomareitakin tapaus taisi hävettää, Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat