Ilves päätti Tapparan voittoputken hurjassa trillerissä – ratkaisu hakee vertaistaan

Tapparan seitsemän ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseensä jääkiekon SM-liigassa, kun Ilves kukisti kirvesrinnat jatkoajalla 2–1.

Tapparan vei toisessa erässä johtoon Niko Ojamäki, joka sai nappitarjoilun Patrik Virralta.

Ilves kuitenkin taisteli tasoihin kolmannen erän loppupuolella. Ajassa 54.26 Jasse Ikonen tälläsi kissapaidat ylivoimalla 1–1:een.

Tampereen paikallistrilleri venyi lopulta jatkoajalle. Ratkaisu syntyi, kun Ville Meskanen päätti kuljetuksensa upeaan tarjoiluun tolpan juureen Eemeli Suomelle ja SM-liigan pistepörssiä johtava Suomi sysäsi limpun häkkiin.

Suomella on nyt kauden 49 ottelusta kasassa tehot 23+26=49.

Tapparan voittoputki käynnistyi tammikuun lopussa juuri voitolla Ilveksestä. Ilveksellä on nyt neljä voittoa kauden keskinäisistä otteluista Tapparan kahta vastaan.