SM-liigaseura Sportin tilanne tukaloitui entisestään: tiukat rajoitukset jatkuvat marraskuun loppuun

Neljä Vaasan Sportin kotiottelua siirtyy 0:55
Tulosruutu 5. lokakuuta: Vaasan Sport joutui siirtämään kotiotteluitaan koronarajoitusten takia.

Vaasan sairaanhoitopiirissä voimassa olevia tiukkoja kokoontumisrajoituksia jatketaan marraskuun loppuun asti. SM-liigaseura Sport ei toistaiseksi ole järjestänyt kotiotteluita.

Koronavirus on ollut tartuntalukujen perusteella leviämisvaiheessa Vaasan sairaanhoitopiirissä, minkä vuoksi sen piirissä olevissa kunnissa kokoontumisrajoitus on ollut kymmenen henkilöä.

Nyt aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa rajoituksia aina marraskuun loppuun asti. Kymmenen hengen kokoontumisrajoitus on siis voimassa kauttaaltaan Vaasan sairaanhoitopiirissä, mutta nyt alueella on kuitenkin mahdollista järjestää 50 henkilön tilaisuuksia ja kokouksia, mikäli turvallisuus niissä voidaan taata.

Edellä mainittu pieni lievennys tuskin helpottaa ratkaisevasti Vaasan Sportin tilannetta. SM-liigaseura ei ole toistaiseksi pystynyt järjestämään kotiotteluita rajoituksien vuoksi.

Sportilla on nyt allaan viisi perättäistä vierasottelua. Tänään se kohtaa valmentajansa koronaviruskriisin aiheuttaman taloustilanteen vuoksi valmentajansa lomauttaneen JYPin Jyväskylässä.

Lue myös:

    Uusimmat