SM-liigaottelussa nähtiin pelottava taklaustilanne – sen jälkeen kulisseissa tapahtui jotain todella hienoa

1:40
Video: KalPa-tähti Tuomas Kiiskinen jää rajun taklauksen alle – Ässien Aleksi Laakso suihkuun

Perjantain SM-liigaottelussa KalPa–Ässät nähtiin pelottava tilanne, kun Ässien Aleksi Laakson voimakas taklaus osui KalPan Tuomas Kiiskistä päähän. Laakso jakoi välittömästi pahoittelut Kiiskisen suuntaan. Laakso kertoi myös pelin jälkeen nähdystä upeasta kulissihetkestä, jossa osoitettiin äärimmäistä urheiluhenkeä.

Kyseinen taklaustilanne nähtiin perjantain ottelun loppuhetkillä. KalPan kapteeni Kiiskinen oli ottamassa syöttöä vastaan, kun Ässien puolustaja Laakso lähti lähestymään häntä. Samaan aikaan kun Kiiskinen katsoi alaspäin, Laakson taklaus tärähti häntä ylävartalon ja pään seudulle.

Kiiskinen makasi hetken aikaa jäässä, minkä jälkeen hän nousi ontuen ylös.

Laakso osoitti heti pahoittelun elkeitä Kiiskisen suuntaan. Sama jatkui myös kulisseissa.

– Meiltä huono peli, mutta oma suurin huoleni oli se, ettei Kiiskiselle käynyt mitään. Tapasimme pelin jälkeen ja pahoittelin tapahtunutta, johon hän pahoitteli takaisin: ”myös syötössä ja vastaanotossa oli toivomisen varaa, jatka samaan malliin. Näitä sattuu pelissä.”

– Itselläni päällimmäisenä ajatuksena oli tietenkin huojennus, ettei nitään pahempaa käynyt. Arvostus Kiikistä kohtaan nousi entisestään, Laakso hehkutti.

Urheiluhenkeä puolin jos toisin. Pahoittelut ja ymmärrykset myös toiseen suuntaan.

Ottelun tuomaristo tulkitsi tilanteen päähän kohdistuneena taklauksena, minkä myötä Laakso lensi pihalle. Tapaus vietiin myös kurinpidon käsittelyyn.

KalPa voitti illan ottelussa Ässät 4–0.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja